BibTex RIS Cite

Nişasta Kalitesinin Askorbik Asit Tabletlerinin Stabilitesi Üzerine Etkileri

Year 1977, , 0 - 0, 01.12.1977
https://doi.org/10.1501/Eczfak_0000000226

The Effects Of the Starch Qual ı ty on the Stability of Ascorbic Acid Tablets*

Year 1977, , 0 - 0, 01.12.1977
https://doi.org/10.1501/Eczfak_0000000226
There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA35SC68NC
Journal Section Research Article
Authors

Enver İzgü This is me

Necati Dikmen This is me

Publication Date December 1, 1977
Submission Date December 1, 1977
Published in Issue Year 1977

Cite

APA İzgü, E., & Dikmen, N. (1977). The Effects Of the Starch Qual ı ty on the Stability of Ascorbic Acid Tablets*. Journal of Faculty of Pharmacy of Ankara University, 7(2). https://doi.org/10.1501/Eczfak_0000000226
AMA İzgü E, Dikmen N. The Effects Of the Starch Qual ı ty on the Stability of Ascorbic Acid Tablets*. Ankara Ecz. Fak. Derg. December 1977;7(2). doi:10.1501/Eczfak_0000000226
Chicago İzgü, Enver, and Necati Dikmen. “The Effects Of the Starch Qual ı Ty on the Stability of Ascorbic Acid Tablets*”. Journal of Faculty of Pharmacy of Ankara University 7, no. 2 (December 1977). https://doi.org/10.1501/Eczfak_0000000226.
EndNote İzgü E, Dikmen N (December 1, 1977) The Effects Of the Starch Qual ı ty on the Stability of Ascorbic Acid Tablets*. Journal of Faculty of Pharmacy of Ankara University 7 2
IEEE E. İzgü and N. Dikmen, “The Effects Of the Starch Qual ı ty on the Stability of Ascorbic Acid Tablets*”, Ankara Ecz. Fak. Derg., vol. 7, no. 2, 1977, doi: 10.1501/Eczfak_0000000226.
ISNAD İzgü, Enver - Dikmen, Necati. “The Effects Of the Starch Qual ı Ty on the Stability of Ascorbic Acid Tablets*”. Journal of Faculty of Pharmacy of Ankara University 7/2 (December 1977). https://doi.org/10.1501/Eczfak_0000000226.
JAMA İzgü E, Dikmen N. The Effects Of the Starch Qual ı ty on the Stability of Ascorbic Acid Tablets*. Ankara Ecz. Fak. Derg. 1977;7. doi:10.1501/Eczfak_0000000226.
MLA İzgü, Enver and Necati Dikmen. “The Effects Of the Starch Qual ı Ty on the Stability of Ascorbic Acid Tablets*”. Journal of Faculty of Pharmacy of Ankara University, vol. 7, no. 2, 1977, doi:10.1501/Eczfak_0000000226.
Vancouver İzgü E, Dikmen N. The Effects Of the Starch Qual ı ty on the Stability of Ascorbic Acid Tablets*. Ankara Ecz. Fak. Derg. 1977;7(2).

Kapsam ve Amaç

Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dergisi, açık erişim, hakemli bir dergi olup Türkçe veya İngilizce olarak farmasötik bilimler alanındaki önemli gelişmeleri içeren orijinal araştırmalar, derlemeler ve kısa bildiriler için uluslararası bir yayım ortamıdır. Bilimsel toplantılarda sunulan bildiriler supleman özel sayısı olarak dergide yayımlanabilir. Ayrıca, tüm farmasötik alandaki gelecek ve önceki ulusal ve uluslararası bilimsel toplantılar ile sosyal aktiviteleri içerir.