BibTex RIS Cite

HYBRO BROYLER GENOTİPİNE AİT BAZI KARKAS ÖZELLİKLERİ

Year 1991, Volume: 31 Issue: 1-2, 87 - 95, 01.06.1991

Abstract

Ankara ve civarında broiler üretiminde yaygın olarak kullanılan bir etçi hibrit genotipe ait karkaslarda bazı karkas özellikleri incelenmiştir. Yapılan incelemeler sonucunda karkasta göğüs eti, but eti, kanat, femur ve tibia kemiklerinin ağırlık oranlarının sırasıyla % 16.5, % 22, % 11.8, % 5.6, göğüs kemiği uzunluğu ve genişliği 10 cm ve 7.8 cm, femur ve tibia kemiklerinin uzunlukları da 8 cm ve 10.7 cm olarak belirlenmiştir.

Some Carcass Characteristics of a Commercial Broiler Genotype -Hybro

Year 1991, Volume: 31 Issue: 1-2, 87 - 95, 01.06.1991

Abstract

Some carcass characteristics were determined using carcasses from a commercial broiler genotype. It was found that the ratio of breast meat was 16.5 %, thigh and drumstick meat was 22 %, wing was 11.8 % and the ratio of femur and tibia's weight was 5.6 % according to the carcass. It was also found that length of sternum was 10 cm, width of sternum was 7.8 cm., length of femur and tibia were 8 cm and 10.7 cm. respectively

There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA73HE34ZJ
Journal Section Research Article
Authors

Öznur Poyraz This is me

K. İşçan This is me

Ahmet Nazlıgül This is me

Yakup Deliömeroğlu This is me

Metin Bayraktar This is me

Publication Date June 1, 1991
Published in Issue Year 1991 Volume: 31 Issue: 1-2

Cite

APA Poyraz, Ö., İşçan, K., Nazlıgül, A., Deliömeroğlu, Y., et al. (1991). Some Carcass Characteristics of a Commercial Broiler Genotype -Hybro. Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi, 31(1-2), 87-95.
AMA Poyraz Ö, İşçan K, Nazlıgül A, Deliömeroğlu Y, Bayraktar M. Some Carcass Characteristics of a Commercial Broiler Genotype -Hybro. Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi. June 1991;31(1-2):87-95.
Chicago Poyraz, Öznur, K. İşçan, Ahmet Nazlıgül, Yakup Deliömeroğlu, and Metin Bayraktar. “Some Carcass Characteristics of a Commercial Broiler Genotype -Hybro”. Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi 31, no. 1-2 (June 1991): 87-95.
EndNote Poyraz Ö, İşçan K, Nazlıgül A, Deliömeroğlu Y, Bayraktar M (June 1, 1991) Some Carcass Characteristics of a Commercial Broiler Genotype -Hybro. Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi 31 1-2 87–95.
IEEE Ö. Poyraz, K. İşçan, A. Nazlıgül, Y. Deliömeroğlu, and M. Bayraktar, “Some Carcass Characteristics of a Commercial Broiler Genotype -Hybro”, Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi, vol. 31, no. 1-2, pp. 87–95, 1991.
ISNAD Poyraz, Öznur et al. “Some Carcass Characteristics of a Commercial Broiler Genotype -Hybro”. Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi 31/1-2 (June 1991), 87-95.
JAMA Poyraz Ö, İşçan K, Nazlıgül A, Deliömeroğlu Y, Bayraktar M. Some Carcass Characteristics of a Commercial Broiler Genotype -Hybro. Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi. 1991;31:87–95.
MLA Poyraz, Öznur et al. “Some Carcass Characteristics of a Commercial Broiler Genotype -Hybro”. Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi, vol. 31, no. 1-2, 1991, pp. 87-95.
Vancouver Poyraz Ö, İşçan K, Nazlıgül A, Deliömeroğlu Y, Bayraktar M. Some Carcass Characteristics of a Commercial Broiler Genotype -Hybro. Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi. 1991;31(1-2):87-95.