APA |
Bilgiç, Z., & İmre, S. (2015). Besin analizinde elektroforetik orijin tayini V. Bazı sert buğday varyeteleri ile makarna örneklerinin sulu etanolde çözünen proteinlerinin (gliadin) poliakrilamid jel (PAG)-disk elektroforezi ile incelenmesi. Marmara Pharmaceutical Journal, 6(1), 25-30. https://doi.org/10.12991/mpj.70850 |
|
AMA |
Bilgiç Z, İmre S. Besin analizinde elektroforetik orijin tayini V. Bazı sert buğday varyeteleri ile makarna örneklerinin sulu etanolde çözünen proteinlerinin (gliadin) poliakrilamid jel (PAG)-disk elektroforezi ile incelenmesi. J Res Pharm. March 2015;6(1):25-30. doi:10.12991/mpj.70850 |
|
Chicago |
Bilgiç, Zafer, and Sedat İmre. “Besin Analizinde Elektroforetik Orijin Tayini V. Bazı Sert buğday Varyeteleri Ile Makarna örneklerinin Sulu Etanolde çözünen Proteinlerinin (gliadin) Poliakrilamid Jel (PAG)-Disk Elektroforezi Ile Incelenmesi”. Marmara Pharmaceutical Journal 6, no. 1 (March 2015): 25-30. https://doi.org/10.12991/mpj.70850. |
|
EndNote |
Bilgiç Z, İmre S (March 1, 2015) Besin analizinde elektroforetik orijin tayini V. Bazı sert buğday varyeteleri ile makarna örneklerinin sulu etanolde çözünen proteinlerinin (gliadin) poliakrilamid jel (PAG)-disk elektroforezi ile incelenmesi. Marmara Pharmaceutical Journal 6 1 25–30. |
|
IEEE |
Z. Bilgiç and S. İmre, “Besin analizinde elektroforetik orijin tayini V. Bazı sert buğday varyeteleri ile makarna örneklerinin sulu etanolde çözünen proteinlerinin (gliadin) poliakrilamid jel (PAG)-disk elektroforezi ile incelenmesi”, J Res Pharm, vol. 6, no. 1, pp. 25–30, 2015, doi: 10.12991/mpj.70850. |
|
ISNAD |
Bilgiç, Zafer - İmre, Sedat. “Besin Analizinde Elektroforetik Orijin Tayini V. Bazı Sert buğday Varyeteleri Ile Makarna örneklerinin Sulu Etanolde çözünen Proteinlerinin (gliadin) Poliakrilamid Jel (PAG)-Disk Elektroforezi Ile Incelenmesi”. Marmara Pharmaceutical Journal 6/1 (March 2015), 25-30. https://doi.org/10.12991/mpj.70850. |
|
JAMA |
Bilgiç Z, İmre S. Besin analizinde elektroforetik orijin tayini V. Bazı sert buğday varyeteleri ile makarna örneklerinin sulu etanolde çözünen proteinlerinin (gliadin) poliakrilamid jel (PAG)-disk elektroforezi ile incelenmesi. J Res Pharm. 2015;6:25–30. |
|
MLA |
Bilgiç, Zafer and Sedat İmre. “Besin Analizinde Elektroforetik Orijin Tayini V. Bazı Sert buğday Varyeteleri Ile Makarna örneklerinin Sulu Etanolde çözünen Proteinlerinin (gliadin) Poliakrilamid Jel (PAG)-Disk Elektroforezi Ile Incelenmesi”. Marmara Pharmaceutical Journal, vol. 6, no. 1, 2015, pp. 25-30, doi:10.12991/mpj.70850. |
|
Vancouver |
Bilgiç Z, İmre S. Besin analizinde elektroforetik orijin tayini V. Bazı sert buğday varyeteleri ile makarna örneklerinin sulu etanolde çözünen proteinlerinin (gliadin) poliakrilamid jel (PAG)-disk elektroforezi ile incelenmesi. J Res Pharm. 2015;6(1):25-30. |
|