BibTex RIS Cite

Besin analizinde elektroforetik orijin tayini V. Bazı sert buğday varyeteleri ile makarna örneklerinin sulu etanolde çözünen proteinlerinin (gliadin) poliakrilamid jel (PAG)-disk elektroforezi ile incelenmesi

Year 1990, Volume: 6 Issue: 1, 25 - 30, 16.03.2015

Abstract

****

Year 1990, Volume: 6 Issue: 1, 25 - 30, 16.03.2015

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language English
Journal Section Articles
Authors

Zafer Bilgiç This is me

Sedat İmre This is me

Publication Date March 16, 2015
Published in Issue Year 1990 Volume: 6 Issue: 1

Cite

APA Bilgiç, Z., & İmre, S. (2015). Besin analizinde elektroforetik orijin tayini V. Bazı sert buğday varyeteleri ile makarna örneklerinin sulu etanolde çözünen proteinlerinin (gliadin) poliakrilamid jel (PAG)-disk elektroforezi ile incelenmesi. Marmara Pharmaceutical Journal, 6(1), 25-30. https://doi.org/10.12991/mpj.70850
AMA Bilgiç Z, İmre S. Besin analizinde elektroforetik orijin tayini V. Bazı sert buğday varyeteleri ile makarna örneklerinin sulu etanolde çözünen proteinlerinin (gliadin) poliakrilamid jel (PAG)-disk elektroforezi ile incelenmesi. Marmara Pharm J. March 2015;6(1):25-30. doi:10.12991/mpj.70850
Chicago Bilgiç, Zafer, and Sedat İmre. “Besin Analizinde Elektroforetik Orijin Tayini V. Bazı Sert buğday Varyeteleri Ile Makarna örneklerinin Sulu Etanolde çözünen Proteinlerinin (gliadin) Poliakrilamid Jel (PAG)-Disk Elektroforezi Ile Incelenmesi”. Marmara Pharmaceutical Journal 6, no. 1 (March 2015): 25-30. https://doi.org/10.12991/mpj.70850.
EndNote Bilgiç Z, İmre S (March 1, 2015) Besin analizinde elektroforetik orijin tayini V. Bazı sert buğday varyeteleri ile makarna örneklerinin sulu etanolde çözünen proteinlerinin (gliadin) poliakrilamid jel (PAG)-disk elektroforezi ile incelenmesi. Marmara Pharmaceutical Journal 6 1 25–30.
IEEE Z. Bilgiç and S. İmre, “Besin analizinde elektroforetik orijin tayini V. Bazı sert buğday varyeteleri ile makarna örneklerinin sulu etanolde çözünen proteinlerinin (gliadin) poliakrilamid jel (PAG)-disk elektroforezi ile incelenmesi”, Marmara Pharm J, vol. 6, no. 1, pp. 25–30, 2015, doi: 10.12991/mpj.70850.
ISNAD Bilgiç, Zafer - İmre, Sedat. “Besin Analizinde Elektroforetik Orijin Tayini V. Bazı Sert buğday Varyeteleri Ile Makarna örneklerinin Sulu Etanolde çözünen Proteinlerinin (gliadin) Poliakrilamid Jel (PAG)-Disk Elektroforezi Ile Incelenmesi”. Marmara Pharmaceutical Journal 6/1 (March 2015), 25-30. https://doi.org/10.12991/mpj.70850.
JAMA Bilgiç Z, İmre S. Besin analizinde elektroforetik orijin tayini V. Bazı sert buğday varyeteleri ile makarna örneklerinin sulu etanolde çözünen proteinlerinin (gliadin) poliakrilamid jel (PAG)-disk elektroforezi ile incelenmesi. Marmara Pharm J. 2015;6:25–30.
MLA Bilgiç, Zafer and Sedat İmre. “Besin Analizinde Elektroforetik Orijin Tayini V. Bazı Sert buğday Varyeteleri Ile Makarna örneklerinin Sulu Etanolde çözünen Proteinlerinin (gliadin) Poliakrilamid Jel (PAG)-Disk Elektroforezi Ile Incelenmesi”. Marmara Pharmaceutical Journal, vol. 6, no. 1, 2015, pp. 25-30, doi:10.12991/mpj.70850.
Vancouver Bilgiç Z, İmre S. Besin analizinde elektroforetik orijin tayini V. Bazı sert buğday varyeteleri ile makarna örneklerinin sulu etanolde çözünen proteinlerinin (gliadin) poliakrilamid jel (PAG)-disk elektroforezi ile incelenmesi. Marmara Pharm J. 2015;6(1):25-30.