RECOMMENDATIONS FOR SOLUTIONS OF CERTAIN PROBLEMS RESULTING FROM LAND REGISTRY AND CADASTRE UNDER THE LAND CONSOLIDATION PROJECT
Abstract
Keywords
References
- [1] Yomralıoğlu T., “Dünya’da Kadastral Eğilimler ve Türkiye”, TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Kadastro Kongresi, Ankara, 2006.
- [2] Erkan H., “Kadastro Bilgisi”, TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Yayını, Ankara, 2010.
- [3] Çağatay U., “Kadastroda Yeni Yaklaşımlar ve Kentsel Yapıya Etkileri”, Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, C:10, S:2, ss:188-204, 2012.
- [4] Bakıcı S., “TKGM KYM-75Coğrafi Bilgi Sistem Altyapısı Farkındalık Toplantısı”, https://www.turksatglobe.com.tr, Erişim: 03.02.2015.
- [5] Köktürk E., “Türkiye Kadastrosunun Gerçekleri”, İstanbul Bülteni, TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Yayın Organı, s: 30-33, 2009.
- [6] Köktürk E., ve Bakırtaş T., Türkiye EkonomisiTürkiye Kadastrosu İlişkisi Üzerine, TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası 12. Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı, Ankara, 2009.
- [7] Pınar K. ve Çay T., “Kadastro’ da Mülkiyet Problemlerinin Çözüm Yollarının Karşılaştırılması”, http://www.hkmo.org.tr, [Erişim tarihi; 30.01.2015].
- [8] Yoğunlu A., “Fırat Kalkınma Ajansı Arazi Toplulaştırma Faaliyetleri Raporu”, Elazığ, 2013.
Details
Primary Language
English
Subjects
-
Journal Section
Research Article
Authors
Tahsin Boztoprak
This is me
Türkiye
Publication Date
June 1, 2015
Submission Date
December 1, 2014
Acceptance Date
February 6, 2015
Published in Issue
Year 2015 Volume: 33 Number: 2