Zihinsel Engelli Çocuk Sahibi Ailelerin Yaşadıkları Güçlüklerin İncelenmesi
Abstract
Keywords
References
- Aksaz N.K. (1990). “Otistik Çocukların ve Öğretilebilir Zi- hinsel Özürlü Çocukların Anne Babalarının Kaygı Düzeyleri.” Psikoloji Dergisi. 7:25, 14-20.
- Kırca H. (2002). “Duygusal (Görme –İşitme) Özürlü Çocu- ğa Sahip Ailelerin Çocuklarının Özürlerinden Etki- lenme Durumlarının İncelenmesi” Lisans Tezi ,İzmir.
- Karataş S. (2003). “Ailede Roller Yapısı.” Aile Sağlığı Hemşireliği Dersi Yayınlanmamış Ders Notları.
- Yıldızeli S. (2002), “Otistik Çocuk Sahibi Ailelerin Karşı- laştıkları Güçlüklerin İncelenmesi” Lisans Tezi, İz- mir.
- Yörükoğlu A. (1998), Çocuk Ruh Sağlığı, 22.bs. Remzi Kitabevi, İstanbul. 105-122.
- Akar S. ve ark. (2001) “Yoksulluk ve Çocuk.” Leman Der- gisi, 48.
- Gönen E.Hablemitoğlu, Ş.Özmete E. (2004), “Yoksulluk ve Sürdürülebilir Yaşam Kalitesi için Sosyal Hizmet- ler.” www.geocites.com/hablemitoğlu/yoksul- luk.htm.
- 2000 yılı Genel Nüfus Sayımı T.C. Başbakanlık Devlet İs- tatistik Enstitüsü. http://www.die.gov.tr
Details
Primary Language
Turkish
Subjects
-
Journal Section
-
Authors
Doç.Dr. Süheyla Altuğ Özsoy
This is me
Arş.Gör. Şükran Özkahraman
This is me
Yüksek Hemşire Fatma Çallı
This is me
Publication Date
June 1, 2006
Submission Date
March 24, 2015
Acceptance Date
-
Published in Issue
Year 2006 Volume: 9 Number: 9