BibTex RIS Cite

TÜRKİYE YAŞ MEYVE VE SEBZE İHRACATI: AVRUPA TOPLULUĞU PAZARINDA GENEL BİR DEĞERLENDİRME

Year 1993, Volume: 02 Issue: 1 ve 2, 116 - 127, 01.06.1993

TURKISH FRESH FRUIT AND VEGETABLE EXPORTS: A GENERAL ASSESSMENT IN THE EC MARKET

Year 1993, Volume: 02 Issue: 1 ve 2, 116 - 127, 01.06.1993
There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA35SC87RA
Journal Section Articles
Authors

Şafak Aksoy This is me

Malcolm J. Sargent This is me

Publication Date June 1, 1993
Submission Date June 1, 1993
Published in Issue Year 1993 Volume: 02 Issue: 1 ve 2

Cite

APA Aksoy, Ş., & Sargent, M. J. (1993). TÜRKİYE YAŞ MEYVE VE SEBZE İHRACATI: AVRUPA TOPLULUĞU PAZARINDA GENEL BİR DEĞERLENDİRME. Tarım Ekonomisi Dergisi, 02(1 ve 2), 116-127.
AMA Aksoy Ş, Sargent MJ. TÜRKİYE YAŞ MEYVE VE SEBZE İHRACATI: AVRUPA TOPLULUĞU PAZARINDA GENEL BİR DEĞERLENDİRME. TJAE. June 1993;02(1 ve 2):116-127.
Chicago Aksoy, Şafak, and Malcolm J. Sargent. “TÜRKİYE YAŞ MEYVE VE SEBZE İHRACATI: AVRUPA TOPLULUĞU PAZARINDA GENEL BİR DEĞERLENDİRME”. Tarım Ekonomisi Dergisi 02, no. 1 ve 2 (June 1993): 116-27.
EndNote Aksoy Ş, Sargent MJ (June 1, 1993) TÜRKİYE YAŞ MEYVE VE SEBZE İHRACATI: AVRUPA TOPLULUĞU PAZARINDA GENEL BİR DEĞERLENDİRME. Tarım Ekonomisi Dergisi 02 1 ve 2 116–127.
IEEE Ş. Aksoy and M. J. Sargent, “TÜRKİYE YAŞ MEYVE VE SEBZE İHRACATI: AVRUPA TOPLULUĞU PAZARINDA GENEL BİR DEĞERLENDİRME”, TJAE, vol. 02, no. 1 ve 2, pp. 116–127, 1993.
ISNAD Aksoy, Şafak - Sargent, Malcolm J. “TÜRKİYE YAŞ MEYVE VE SEBZE İHRACATI: AVRUPA TOPLULUĞU PAZARINDA GENEL BİR DEĞERLENDİRME”. Tarım Ekonomisi Dergisi 02/1 ve 2 (June 1993), 116-127.
JAMA Aksoy Ş, Sargent MJ. TÜRKİYE YAŞ MEYVE VE SEBZE İHRACATI: AVRUPA TOPLULUĞU PAZARINDA GENEL BİR DEĞERLENDİRME. TJAE. 1993;02:116–127.
MLA Aksoy, Şafak and Malcolm J. Sargent. “TÜRKİYE YAŞ MEYVE VE SEBZE İHRACATI: AVRUPA TOPLULUĞU PAZARINDA GENEL BİR DEĞERLENDİRME”. Tarım Ekonomisi Dergisi, vol. 02, no. 1 ve 2, 1993, pp. 116-27.
Vancouver Aksoy Ş, Sargent MJ. TÜRKİYE YAŞ MEYVE VE SEBZE İHRACATI: AVRUPA TOPLULUĞU PAZARINDA GENEL BİR DEĞERLENDİRME. TJAE. 1993;02(1 ve 2):116-27.