BibTex RIS Cite

Kazak Türklerinin İlk Lengüist ve Metodist Bilgini Olan Ahmet Baytursunoğlu Hakkında Birkaç Söz

Year 1996, Issue: 2, - , 01.03.1996

Abstract

Year 1996, Issue: 2, - , 01.03.1996

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

H. Emel Aşa This is me

Roza Banbergenova This is me

Publication Date March 1, 1996
Published in Issue Year 1996 Issue: 2

Cite

APA Aşa, H. E., & Banbergenova, R. (1996). Kazak Türklerinin İlk Lengüist ve Metodist Bilgini Olan Ahmet Baytursunoğlu Hakkında Birkaç Söz. Türk Dünyası Dil Ve Edebiyat Dergisi(2).
AMA Aşa HE, Banbergenova R. Kazak Türklerinin İlk Lengüist ve Metodist Bilgini Olan Ahmet Baytursunoğlu Hakkında Birkaç Söz. Türk Dünyası Dil ve Edebiyat Dergisi. March 1996;(2).
Chicago Aşa, H. Emel, and Roza Banbergenova. “Kazak Türklerinin İlk Lengüist Ve Metodist Bilgini Olan Ahmet Baytursunoğlu Hakkında Birkaç Söz”. Türk Dünyası Dil Ve Edebiyat Dergisi, no. 2 (March 1996).
EndNote Aşa HE, Banbergenova R (March 1, 1996) Kazak Türklerinin İlk Lengüist ve Metodist Bilgini Olan Ahmet Baytursunoğlu Hakkında Birkaç Söz. Türk Dünyası Dil ve Edebiyat Dergisi 2
IEEE H. E. Aşa and R. Banbergenova, “Kazak Türklerinin İlk Lengüist ve Metodist Bilgini Olan Ahmet Baytursunoğlu Hakkında Birkaç Söz”, Türk Dünyası Dil ve Edebiyat Dergisi, no. 2, March 1996.
ISNAD Aşa, H. Emel - Banbergenova, Roza. “Kazak Türklerinin İlk Lengüist Ve Metodist Bilgini Olan Ahmet Baytursunoğlu Hakkında Birkaç Söz”. Türk Dünyası Dil ve Edebiyat Dergisi 2 (March 1996).
JAMA Aşa HE, Banbergenova R. Kazak Türklerinin İlk Lengüist ve Metodist Bilgini Olan Ahmet Baytursunoğlu Hakkında Birkaç Söz. Türk Dünyası Dil ve Edebiyat Dergisi. 1996.
MLA Aşa, H. Emel and Roza Banbergenova. “Kazak Türklerinin İlk Lengüist Ve Metodist Bilgini Olan Ahmet Baytursunoğlu Hakkında Birkaç Söz”. Türk Dünyası Dil Ve Edebiyat Dergisi, no. 2, 1996.
Vancouver Aşa HE, Banbergenova R. Kazak Türklerinin İlk Lengüist ve Metodist Bilgini Olan Ahmet Baytursunoğlu Hakkında Birkaç Söz. Türk Dünyası Dil ve Edebiyat Dergisi. 1996(2).