BibTex RIS Cite

Öksürük solunum zorluğu üç aylıktan beri süregelen döküntü ve otit yakınması ile getirilen bir yaşında erkek hasta Ayın Olgusu

Year 2008, Volume: 43 Issue: 1, - , 01.03.2008

Abstract

Olgu bildirisi

One year old boy with chronic cough dysypnea otitis and rash Case of the Month

Year 2008, Volume: 43 Issue: 1, - , 01.03.2008

Abstract

Human Papillomavirus HPV infection is accepted as the cause of cervical cancer Besides HPV infection is a growing health problem Prophylactic HPV vaccines immunologically block the virus by increasing the neutralizing antibodies in cervical secretions These vaccines aim to stop the development of cervical preinvasive lesions and cervical cancer The prospective studies proved that these vaccines were well tolerated; highly immunogenic resulting in high antibody titers decreasing persistent HPV infections and HPV related cervical disease It can be postulated that vaccination against HPV will be superior to current protection strategies Turk Arch Ped 2008; 43: 1 8 Key words: Cervical cancer HPV infection

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section When the Turkish word exists
Authors

Durmuş Doğan This is me

Ayşe Yurt This is me

Saime Başak Koç This is me

Ömer Doğru This is me

Baran Cengiz Arcagök This is me

Hilmi Apak This is me

Yücel Taştan This is me

Publication Date March 1, 2008
Published in Issue Year 2008 Volume: 43 Issue: 1

Cite

APA Doğan, D., Yurt, A., Koç, S. B., Doğru, Ö., et al. (2008). Öksürük solunum zorluğu üç aylıktan beri süregelen döküntü ve otit yakınması ile getirilen bir yaşında erkek hasta Ayın Olgusu. Türk Pediatri Arşivi, 43(1).
AMA Doğan D, Yurt A, Koç SB, Doğru Ö, Arcagök BC, Apak H, Taştan Y. Öksürük solunum zorluğu üç aylıktan beri süregelen döküntü ve otit yakınması ile getirilen bir yaşında erkek hasta Ayın Olgusu. Türk Pediatri Arşivi. March 2008;43(1).
Chicago Doğan, Durmuş, Ayşe Yurt, Saime Başak Koç, Ömer Doğru, Baran Cengiz Arcagök, Hilmi Apak, and Yücel Taştan. “Öksürük Solunum zorluğu üç aylıktan Beri süregelen döküntü Ve Otit yakınması Ile Getirilen Bir yaşında Erkek Hasta Ayın Olgusu”. Türk Pediatri Arşivi 43, no. 1 (March 2008).
EndNote Doğan D, Yurt A, Koç SB, Doğru Ö, Arcagök BC, Apak H, Taştan Y (March 1, 2008) Öksürük solunum zorluğu üç aylıktan beri süregelen döküntü ve otit yakınması ile getirilen bir yaşında erkek hasta Ayın Olgusu. Türk Pediatri Arşivi 43 1
IEEE D. Doğan, “Öksürük solunum zorluğu üç aylıktan beri süregelen döküntü ve otit yakınması ile getirilen bir yaşında erkek hasta Ayın Olgusu”, Türk Pediatri Arşivi, vol. 43, no. 1, 2008.
ISNAD Doğan, Durmuş et al. “Öksürük Solunum zorluğu üç aylıktan Beri süregelen döküntü Ve Otit yakınması Ile Getirilen Bir yaşında Erkek Hasta Ayın Olgusu”. Türk Pediatri Arşivi 43/1 (March 2008).
JAMA Doğan D, Yurt A, Koç SB, Doğru Ö, Arcagök BC, Apak H, Taştan Y. Öksürük solunum zorluğu üç aylıktan beri süregelen döküntü ve otit yakınması ile getirilen bir yaşında erkek hasta Ayın Olgusu. Türk Pediatri Arşivi. 2008;43.
MLA Doğan, Durmuş et al. “Öksürük Solunum zorluğu üç aylıktan Beri süregelen döküntü Ve Otit yakınması Ile Getirilen Bir yaşında Erkek Hasta Ayın Olgusu”. Türk Pediatri Arşivi, vol. 43, no. 1, 2008.
Vancouver Doğan D, Yurt A, Koç SB, Doğru Ö, Arcagök BC, Apak H, Taştan Y. Öksürük solunum zorluğu üç aylıktan beri süregelen döküntü ve otit yakınması ile getirilen bir yaşında erkek hasta Ayın Olgusu. Türk Pediatri Arşivi. 2008;43(1).