BibTex RIS Cite

A Case of Hepatic Hemangioendotelioma

Year 1995, Volume: 30 Issue: 2, - , 01.06.1995

Abstract

Hepatic hemangioendotelioma was diagnosed in a 40 days old male infant with massive hepatomegaly and progressive congestive heart feature Cutaneous hemangiomas were not present on admission but appeared after one day Additionally there were cardiac abnormalities such as atrial septal defect ventricular septal defect and patent ductus arteriosus In spite of intensive therapy the patient died after seven days In the present article clinical pathological and laboratory features of this hepatic hemangioendotelioma case were presented and related literature was reviewed Key words: Infantile Hepatic Hemangioendotelioma Congestive Heart Failure Cardiac Anomalies

Bir Enfantil Hepatik Hemanjioendotelyoma Olgusu

Year 1995, Volume: 30 Issue: 2, - , 01.06.1995

Abstract

Masif hepatomegali ve progresif konjestif kalp yetersizliği olan 40 günlük bir erkek çocuğa enfantil hepatik hemanjiyoendotelyoma tanısı konuldu Kutanöz hemanjiyomlar hastaneye başvurduğundan 3 gün sonra ortaya çıktı Ek olarak atrial septal defekt ventriküler septal defekt ve patent duktus arteriosus gibi kardiyak anomalileri de saptandı Yoğun tedaviye rağmen hasta yedi gün sonra eksitus oldu Mevcut makalede bu hemanjiyoendotelyoma olgusunun klinik patolojik ve radyolojik özellikleri incelenmiş ve ilgili literatür gözden geçirilmiştir Anahtar kelimeler: Enfantil Hepatik Hemanjiyoendotelyoma Konjestif Kalp Yetersizliği Kardiyak Anomaliler

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section When the Turkish word exists
Authors

Şerare Mıkla This is me

Can Fıçıcıoğlu This is me

Halit Çam This is me

İhsan Kafadar This is me

Gülşen Özbay This is me

Ahmet Aydın This is me

Publication Date June 1, 1995
Published in Issue Year 1995 Volume: 30 Issue: 2

Cite

APA Mıkla, Ş., Fıçıcıoğlu, C., Çam, H., Kafadar, İ., et al. (1995). Bir Enfantil Hepatik Hemanjioendotelyoma Olgusu. Türk Pediatri Arşivi, 30(2).
AMA Mıkla Ş, Fıçıcıoğlu C, Çam H, Kafadar İ, Özbay G, Aydın A. Bir Enfantil Hepatik Hemanjioendotelyoma Olgusu. Türk Pediatri Arşivi. June 1995;30(2).
Chicago Mıkla, Şerare, Can Fıçıcıoğlu, Halit Çam, İhsan Kafadar, Gülşen Özbay, and Ahmet Aydın. “Bir Enfantil Hepatik Hemanjioendotelyoma Olgusu”. Türk Pediatri Arşivi 30, no. 2 (June 1995).
EndNote Mıkla Ş, Fıçıcıoğlu C, Çam H, Kafadar İ, Özbay G, Aydın A (June 1, 1995) Bir Enfantil Hepatik Hemanjioendotelyoma Olgusu. Türk Pediatri Arşivi 30 2
IEEE Ş. Mıkla, C. Fıçıcıoğlu, H. Çam, İ. Kafadar, G. Özbay, and A. Aydın, “Bir Enfantil Hepatik Hemanjioendotelyoma Olgusu”, Türk Pediatri Arşivi, vol. 30, no. 2, 1995.
ISNAD Mıkla, Şerare et al. “Bir Enfantil Hepatik Hemanjioendotelyoma Olgusu”. Türk Pediatri Arşivi 30/2 (June 1995).
JAMA Mıkla Ş, Fıçıcıoğlu C, Çam H, Kafadar İ, Özbay G, Aydın A. Bir Enfantil Hepatik Hemanjioendotelyoma Olgusu. Türk Pediatri Arşivi. 1995;30.
MLA Mıkla, Şerare et al. “Bir Enfantil Hepatik Hemanjioendotelyoma Olgusu”. Türk Pediatri Arşivi, vol. 30, no. 2, 1995.
Vancouver Mıkla Ş, Fıçıcıoğlu C, Çam H, Kafadar İ, Özbay G, Aydın A. Bir Enfantil Hepatik Hemanjioendotelyoma Olgusu. Türk Pediatri Arşivi. 1995;30(2).