BibTex RIS Cite

Ratlardaki Siyatik Sinir Defektlerinde Kullanılabilecek Ven Greftleri Çaplarının Araştırılması

Year 2001, Volume: 9 Issue: 3, - , 01.12.2001

Abstract

Bu çalışmada ratlarda safen, epigastrik,femoral ve juguler venlerin çapları, siyatik sinir rejenerasyonu için ven grefti olarak kullanılması amacıyla araştırılmıştır.Sonuç olarak juguler ve femoral ven çapları siyatik sinirin defektlerinde epinöral onarım için uygun bulunurken,epigastrik ve safen ven çaplarının fasiküler onarım için uygun büyüklükte olduğu tespit edilmiştir.

Year 2001, Volume: 9 Issue: 3, - , 01.12.2001

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA62ZA25KC
Journal Section Articles
Authors

Cüneyt Özek This is me

Naci Çelik This is me

Ufuk Bilkay This is me

Fheng Zhang This is me

William C. Lıneaweaver This is me

Leonard Newlın This is me

Publication Date December 1, 2001
Published in Issue Year 2001 Volume: 9 Issue: 3

Cite

APA Özek, C., Çelik, N., Bilkay, U., Zhang, F., et al. (2001). Ratlardaki Siyatik Sinir Defektlerinde Kullanılabilecek Ven Greftleri Çaplarının Araştırılması. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 9(3).
AMA Özek C, Çelik N, Bilkay U, Zhang F, Lıneaweaver WC, Newlın L. Ratlardaki Siyatik Sinir Defektlerinde Kullanılabilecek Ven Greftleri Çaplarının Araştırılması. turkplastsurg. December 2001;9(3).
Chicago Özek, Cüneyt, Naci Çelik, Ufuk Bilkay, Fheng Zhang, William C. Lıneaweaver, and Leonard Newlın. “Ratlardaki Siyatik Sinir Defektlerinde Kullanılabilecek Ven Greftleri Çaplarının Araştırılması”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 9, no. 3 (December 2001).
EndNote Özek C, Çelik N, Bilkay U, Zhang F, Lıneaweaver WC, Newlın L (December 1, 2001) Ratlardaki Siyatik Sinir Defektlerinde Kullanılabilecek Ven Greftleri Çaplarının Araştırılması. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 9 3
IEEE C. Özek, N. Çelik, U. Bilkay, F. Zhang, W. C. Lıneaweaver, and L. Newlın, “Ratlardaki Siyatik Sinir Defektlerinde Kullanılabilecek Ven Greftleri Çaplarının Araştırılması”, turkplastsurg, vol. 9, no. 3, 2001.
ISNAD Özek, Cüneyt et al. “Ratlardaki Siyatik Sinir Defektlerinde Kullanılabilecek Ven Greftleri Çaplarının Araştırılması”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 9/3 (December 2001).
JAMA Özek C, Çelik N, Bilkay U, Zhang F, Lıneaweaver WC, Newlın L. Ratlardaki Siyatik Sinir Defektlerinde Kullanılabilecek Ven Greftleri Çaplarının Araştırılması. turkplastsurg. 2001;9.
MLA Özek, Cüneyt et al. “Ratlardaki Siyatik Sinir Defektlerinde Kullanılabilecek Ven Greftleri Çaplarının Araştırılması”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, vol. 9, no. 3, 2001.
Vancouver Özek C, Çelik N, Bilkay U, Zhang F, Lıneaweaver WC, Newlın L. Ratlardaki Siyatik Sinir Defektlerinde Kullanılabilecek Ven Greftleri Çaplarının Araştırılması. turkplastsurg. 2001;9(3).