BibTex RIS Cite

İleri Derecede bir Rinofima Olgusu: Vaka Takdimi

Year 2001, Volume: 9 Issue: 3, - , 01.12.2001

Abstract

Burun hem fonksiyonunu engelleyen hende kozmetik deformiteye neden olan rinofima,burun cildinde bulunan sebase yapıların benign hipertrofisinden kaynaklanmaktadır. Etiolojisi bilinmeyen bu oluşumun tedavisi için farklı medikal ve cerrahi seçenekler tarif edilmiştir.Medikal tedavinin genelde yetersiz kaldığı rinofima olgularında cerrahi en çok tercih edilen yöntemdir.Kliniğimize başvuran 70 yaşındaki erkek hastadakl ileri derece yaygın tutulumlu rinofima için tutulan cilt grefti ile rekonstrüksiyon gerçekleştirilmiştir.Bu olgu sunumu ile birlikte rinofimanın patofizyolojisi ve farklı tedavi seçenekleri incelenmiştir.

Year 2001, Volume: 9 Issue: 3, - , 01.12.2001

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA62ZA75GU
Journal Section Articles
Authors

Hayati Akbaş This is me

Ethem Güneren This is me

Lütfi Eroğlu This is me

Ahmet Demir This is me

Mustafa Keskin This is me

Ata Uysal This is me

Publication Date December 1, 2001
Published in Issue Year 2001 Volume: 9 Issue: 3

Cite

APA Akbaş, H., Güneren, E., Eroğlu, L., Demir, A., et al. (2001). İleri Derecede bir Rinofima Olgusu: Vaka Takdimi. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 9(3).
AMA Akbaş H, Güneren E, Eroğlu L, Demir A, Keskin M, Uysal A. İleri Derecede bir Rinofima Olgusu: Vaka Takdimi. turkplastsurg. December 2001;9(3).
Chicago Akbaş, Hayati, Ethem Güneren, Lütfi Eroğlu, Ahmet Demir, Mustafa Keskin, and Ata Uysal. “İleri Derecede Bir Rinofima Olgusu: Vaka Takdimi”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 9, no. 3 (December 2001).
EndNote Akbaş H, Güneren E, Eroğlu L, Demir A, Keskin M, Uysal A (December 1, 2001) İleri Derecede bir Rinofima Olgusu: Vaka Takdimi. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 9 3
IEEE H. Akbaş, E. Güneren, L. Eroğlu, A. Demir, M. Keskin, and A. Uysal, “İleri Derecede bir Rinofima Olgusu: Vaka Takdimi”, turkplastsurg, vol. 9, no. 3, 2001.
ISNAD Akbaş, Hayati et al. “İleri Derecede Bir Rinofima Olgusu: Vaka Takdimi”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 9/3 (December 2001).
JAMA Akbaş H, Güneren E, Eroğlu L, Demir A, Keskin M, Uysal A. İleri Derecede bir Rinofima Olgusu: Vaka Takdimi. turkplastsurg. 2001;9.
MLA Akbaş, Hayati et al. “İleri Derecede Bir Rinofima Olgusu: Vaka Takdimi”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, vol. 9, no. 3, 2001.
Vancouver Akbaş H, Güneren E, Eroğlu L, Demir A, Keskin M, Uysal A. İleri Derecede bir Rinofima Olgusu: Vaka Takdimi. turkplastsurg. 2001;9(3).