BibTex RIS Cite

Melkersson Rosenthal Sendromu: Granülomatöz Keilitisin Tedavisi

Year 2001, Volume: 9 Issue: 1, - , 01.04.2001

Abstract

Melkersson-Rosenthal Sendromu, tekrarlayan orofasiyal şişlik, intermittan periferik fasiyal paralizi ve lingua plikatadan oluşan bir tablodur. Bu 3 bulgu birlikta veya ayrı görülebilir. Sendromun patogenezi ve nedeni bilinmemektedir. Bu yazıda nadir görülen bir hastalık olması nedeni ile dudaklarda lezyonları olan Melkersson-Rosenthal Sendromu tanısı alan üç olgu sunularak, literatür bilgileri gözden geçirilmiştir.

Year 2001, Volume: 9 Issue: 1, - , 01.04.2001

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA63AV26GM
Journal Section Articles
Authors

Eksal Kargı This is me

Emel Güngör This is me

Güliz İkizoğlu This is me

Selda Seçkin This is me

Bülent Erdoğan This is me

Publication Date April 1, 2001
Published in Issue Year 2001 Volume: 9 Issue: 1

Cite

APA Kargı, E., Güngör, E., İkizoğlu, G., Seçkin, S., et al. (2001). Melkersson Rosenthal Sendromu: Granülomatöz Keilitisin Tedavisi. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 9(1).
AMA Kargı E, Güngör E, İkizoğlu G, Seçkin S, Erdoğan B. Melkersson Rosenthal Sendromu: Granülomatöz Keilitisin Tedavisi. turkplastsurg. April 2001;9(1).
Chicago Kargı, Eksal, Emel Güngör, Güliz İkizoğlu, Selda Seçkin, and Bülent Erdoğan. “Melkersson Rosenthal Sendromu: Granülomatöz Keilitisin Tedavisi”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 9, no. 1 (April 2001).
EndNote Kargı E, Güngör E, İkizoğlu G, Seçkin S, Erdoğan B (April 1, 2001) Melkersson Rosenthal Sendromu: Granülomatöz Keilitisin Tedavisi. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 9 1
IEEE E. Kargı, E. Güngör, G. İkizoğlu, S. Seçkin, and B. Erdoğan, “Melkersson Rosenthal Sendromu: Granülomatöz Keilitisin Tedavisi”, turkplastsurg, vol. 9, no. 1, 2001.
ISNAD Kargı, Eksal et al. “Melkersson Rosenthal Sendromu: Granülomatöz Keilitisin Tedavisi”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 9/1 (April 2001).
JAMA Kargı E, Güngör E, İkizoğlu G, Seçkin S, Erdoğan B. Melkersson Rosenthal Sendromu: Granülomatöz Keilitisin Tedavisi. turkplastsurg. 2001;9.
MLA Kargı, Eksal et al. “Melkersson Rosenthal Sendromu: Granülomatöz Keilitisin Tedavisi”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, vol. 9, no. 1, 2001.
Vancouver Kargı E, Güngör E, İkizoğlu G, Seçkin S, Erdoğan B. Melkersson Rosenthal Sendromu: Granülomatöz Keilitisin Tedavisi. turkplastsurg. 2001;9(1).