BibTex RIS Cite

Dijital Görüntülemenin Plastik Cerrahide Kullanımı

Year 2000, Volume: 8 Issue: 3, - , 01.12.2000

Abstract

Hızlı ilerleyen teknoloji sayesinde tıbbın birkoç alanında dijital görüntüleri elde etmek mümkündür. Dijital fotoğraflama plastik cerrahi uygulamalarının birçoğunda 35mm film sistemine üstünlük göstermektedir. Görüntünün anında değerlendirilip, gerekirse silinip tekrar çekilmesini mümkün kılması, daha ekonomik olması ve çevreyi kirletecek kimyasal maddelerin kullanılmaması dijital kameralara olan ilgi artışı nedenlerinin bazılarıdır. Hergün kendini yenileyen bu teknolojiyi takip etmek sadece plastik cerrahler yada diğer tıp doktorları için değil bu konu ile profesyonel olarak ilgilenenler içinde zordur. Dijital görüntüleme teknolojisinin yeni kullanacaklar için en büyük zorluklar hem öğrenilecek çok şeyin olması hem de neyin öğrenilmesi gerektiğini iyi ayırt edebilmektir. Dijital görüntüleme sistemini kullanmaya başlamayı düşünenler için temel bilgiler sunulmuştur.

Year 2000, Volume: 8 Issue: 3, - , 01.12.2000

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA63BT37BE
Journal Section Articles
Authors

Mustafa Keskin This is me

Ata Uysal This is me

Publication Date December 1, 2000
Published in Issue Year 2000 Volume: 8 Issue: 3

Cite

APA Keskin, M., & Uysal, A. (2000). Dijital Görüntülemenin Plastik Cerrahide Kullanımı. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 8(3).
AMA Keskin M, Uysal A. Dijital Görüntülemenin Plastik Cerrahide Kullanımı. turkplastsurg. December 2000;8(3).
Chicago Keskin, Mustafa, and Ata Uysal. “Dijital Görüntülemenin Plastik Cerrahide Kullanımı”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 8, no. 3 (December 2000).
EndNote Keskin M, Uysal A (December 1, 2000) Dijital Görüntülemenin Plastik Cerrahide Kullanımı. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 8 3
IEEE M. Keskin and A. Uysal, “Dijital Görüntülemenin Plastik Cerrahide Kullanımı”, turkplastsurg, vol. 8, no. 3, 2000.
ISNAD Keskin, Mustafa - Uysal, Ata. “Dijital Görüntülemenin Plastik Cerrahide Kullanımı”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 8/3 (December 2000).
JAMA Keskin M, Uysal A. Dijital Görüntülemenin Plastik Cerrahide Kullanımı. turkplastsurg. 2000;8.
MLA Keskin, Mustafa and Ata Uysal. “Dijital Görüntülemenin Plastik Cerrahide Kullanımı”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, vol. 8, no. 3, 2000.
Vancouver Keskin M, Uysal A. Dijital Görüntülemenin Plastik Cerrahide Kullanımı. turkplastsurg. 2000;8(3).