BibTex RIS Cite

Üst Ekstremite Defektlerinde Latisimus Dorsi Ada Flebinin Kullanılması

Year 1997, Volume: 5 Issue: 1, - , 01.04.1997

Abstract

Dirseğin dorsal tarafındaki ve antekübitealdeki defektlerin onarımı oldukça zordur. Sınırlı defektlerin tedavisi için lokal deri flepleri kullanılabilir. Fakat geniş defektlerde lokal deri, kas ve kas-deri flepleri yetersizdir. Geniş üst ekstremite defektli dört hastada konvansiyonel metodlara alternatif olarak latisimus dorsi transpozisyon flebi kullanılmıştır. Bu flep güvenilir, tek evreli olup, minimal donör alan marbiditesi bırakır. Bu nedenle bu transpozisyon flebi üst ekstremite örtülmesi için seçilecek flep olarak göz önünde bulundurulmalıdır.

Year 1997, Volume: 5 Issue: 1, - , 01.04.1997

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA63JU99SR
Journal Section Articles
Authors

Naci Karacaoğlan This is me

Hayati Akbaş This is me

Murat Mersin This is me

Lütfü Eroğlu This is me

Ahmet Demir This is me

Publication Date April 1, 1997
Published in Issue Year 1997 Volume: 5 Issue: 1

Cite

APA Karacaoğlan, N., Akbaş, H., Mersin, M., Eroğlu, L., et al. (1997). Üst Ekstremite Defektlerinde Latisimus Dorsi Ada Flebinin Kullanılması. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 5(1).
AMA Karacaoğlan N, Akbaş H, Mersin M, Eroğlu L, Demir A. Üst Ekstremite Defektlerinde Latisimus Dorsi Ada Flebinin Kullanılması. turkplastsurg. April 1997;5(1).
Chicago Karacaoğlan, Naci, Hayati Akbaş, Murat Mersin, Lütfü Eroğlu, and Ahmet Demir. “Üst Ekstremite Defektlerinde Latisimus Dorsi Ada Flebinin Kullanılması”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 5, no. 1 (April 1997).
EndNote Karacaoğlan N, Akbaş H, Mersin M, Eroğlu L, Demir A (April 1, 1997) Üst Ekstremite Defektlerinde Latisimus Dorsi Ada Flebinin Kullanılması. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 5 1
IEEE N. Karacaoğlan, H. Akbaş, M. Mersin, L. Eroğlu, and A. Demir, “Üst Ekstremite Defektlerinde Latisimus Dorsi Ada Flebinin Kullanılması”, turkplastsurg, vol. 5, no. 1, 1997.
ISNAD Karacaoğlan, Naci et al. “Üst Ekstremite Defektlerinde Latisimus Dorsi Ada Flebinin Kullanılması”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 5/1 (April 1997).
JAMA Karacaoğlan N, Akbaş H, Mersin M, Eroğlu L, Demir A. Üst Ekstremite Defektlerinde Latisimus Dorsi Ada Flebinin Kullanılması. turkplastsurg. 1997;5.
MLA Karacaoğlan, Naci et al. “Üst Ekstremite Defektlerinde Latisimus Dorsi Ada Flebinin Kullanılması”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, vol. 5, no. 1, 1997.
Vancouver Karacaoğlan N, Akbaş H, Mersin M, Eroğlu L, Demir A. Üst Ekstremite Defektlerinde Latisimus Dorsi Ada Flebinin Kullanılması. turkplastsurg. 1997;5(1).