BibTex RIS Cite

Sagital Palatal Fragtürlerin Rijid Internal Fiksasyonu İçin Nazal Yaklaşım

Year 1997, Volume: 5 Issue: 1, - , 01.04.1997

Abstract

Sagital palatal kırıklarda, geleneksel fiksasyon yöntemleri ile optimal stabilizasyon sağlanamama ve maksiller diplasman gelişme riski rijid internal fiksasyon yöntemine göre daha fazladır. Bu riski azaltmak için denenen oral yüzden yaklaşım ile rijid internal fiksasyon tekniğinde ise, plak ekpozisyonu veya maloklüzyon gibi komplikasyonlar bildirilmiştir. Sunulan iki olguda nazal yüzden yaklaşım ile rijid internal fiksasyon yapılarak komplikasyonlardan uzak kalınmaya çalışıldı. Bu tekniğin oral yüzden yaklaşıma oranla daha kolay, komplikasyonların önlenmesi ve elde edilen sonuçlar açısından daha üstün olduğu bulundu.

Year 1997, Volume: 5 Issue: 1, - , 01.04.1997

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA63JZ73NB
Journal Section Articles
Authors

Mustafa Şengezer This is me

Murat Türegün This is me

Haluk Duman This is me

Publication Date April 1, 1997
Published in Issue Year 1997 Volume: 5 Issue: 1

Cite

APA Şengezer, M., Türegün, M., & Duman, H. (1997). Sagital Palatal Fragtürlerin Rijid Internal Fiksasyonu İçin Nazal Yaklaşım. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 5(1).
AMA Şengezer M, Türegün M, Duman H. Sagital Palatal Fragtürlerin Rijid Internal Fiksasyonu İçin Nazal Yaklaşım. turkplastsurg. April 1997;5(1).
Chicago Şengezer, Mustafa, Murat Türegün, and Haluk Duman. “Sagital Palatal Fragtürlerin Rijid Internal Fiksasyonu İçin Nazal Yaklaşım”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 5, no. 1 (April 1997).
EndNote Şengezer M, Türegün M, Duman H (April 1, 1997) Sagital Palatal Fragtürlerin Rijid Internal Fiksasyonu İçin Nazal Yaklaşım. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 5 1
IEEE M. Şengezer, M. Türegün, and H. Duman, “Sagital Palatal Fragtürlerin Rijid Internal Fiksasyonu İçin Nazal Yaklaşım”, turkplastsurg, vol. 5, no. 1, 1997.
ISNAD Şengezer, Mustafa et al. “Sagital Palatal Fragtürlerin Rijid Internal Fiksasyonu İçin Nazal Yaklaşım”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 5/1 (April 1997).
JAMA Şengezer M, Türegün M, Duman H. Sagital Palatal Fragtürlerin Rijid Internal Fiksasyonu İçin Nazal Yaklaşım. turkplastsurg. 1997;5.
MLA Şengezer, Mustafa et al. “Sagital Palatal Fragtürlerin Rijid Internal Fiksasyonu İçin Nazal Yaklaşım”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, vol. 5, no. 1, 1997.
Vancouver Şengezer M, Türegün M, Duman H. Sagital Palatal Fragtürlerin Rijid Internal Fiksasyonu İçin Nazal Yaklaşım. turkplastsurg. 1997;5(1).