BibTex RIS Cite

Osteokütan Radial Önkol Flebi İle Tek Seansta Alt Dudak ve Mandibula Onarımı

Year 1996, Volume: 4 Issue: 2, - , 01.08.1996

Abstract

Alt dudak, çene ucu derisi ağız mukozası ve mandibula simfizis bölgesinde segmenter rezeksiyon yaptığımız kanserli iki olgumuzda, birinde aynı seansta palmaris longus tendonu da dahil edilerek, osteokütan radial önkol flebi ile onarım yapıldı. Bu yazıda, onarımı yapılan vakalarımızın fonksiyonel ve estetik açıdan tatminkar sonuçları sunulmaktadır.

Year 1996, Volume: 4 Issue: 2, - , 01.08.1996

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA63MP26JA
Journal Section Articles
Authors

Aylin Bilgin This is me

Metin Erer This is me

İsmail Ermiş This is me

Fatih Şirin This is me

Ayhan Konuralp This is me

Nazım Çerkeş This is me

Publication Date August 1, 1996
Published in Issue Year 1996 Volume: 4 Issue: 2

Cite

APA Bilgin, A., Erer, M., Ermiş, İ., Şirin, F., et al. (1996). Osteokütan Radial Önkol Flebi İle Tek Seansta Alt Dudak ve Mandibula Onarımı. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 4(2).
AMA Bilgin A, Erer M, Ermiş İ, Şirin F, Konuralp A, Çerkeş N. Osteokütan Radial Önkol Flebi İle Tek Seansta Alt Dudak ve Mandibula Onarımı. turkplastsurg. August 1996;4(2).
Chicago Bilgin, Aylin, Metin Erer, İsmail Ermiş, Fatih Şirin, Ayhan Konuralp, and Nazım Çerkeş. “Osteokütan Radial Önkol Flebi İle Tek Seansta Alt Dudak Ve Mandibula Onarımı”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 4, no. 2 (August 1996).
EndNote Bilgin A, Erer M, Ermiş İ, Şirin F, Konuralp A, Çerkeş N (August 1, 1996) Osteokütan Radial Önkol Flebi İle Tek Seansta Alt Dudak ve Mandibula Onarımı. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 4 2
IEEE A. Bilgin, M. Erer, İ. Ermiş, F. Şirin, A. Konuralp, and N. Çerkeş, “Osteokütan Radial Önkol Flebi İle Tek Seansta Alt Dudak ve Mandibula Onarımı”, turkplastsurg, vol. 4, no. 2, 1996.
ISNAD Bilgin, Aylin et al. “Osteokütan Radial Önkol Flebi İle Tek Seansta Alt Dudak Ve Mandibula Onarımı”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 4/2 (August 1996).
JAMA Bilgin A, Erer M, Ermiş İ, Şirin F, Konuralp A, Çerkeş N. Osteokütan Radial Önkol Flebi İle Tek Seansta Alt Dudak ve Mandibula Onarımı. turkplastsurg. 1996;4.
MLA Bilgin, Aylin et al. “Osteokütan Radial Önkol Flebi İle Tek Seansta Alt Dudak Ve Mandibula Onarımı”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, vol. 4, no. 2, 1996.
Vancouver Bilgin A, Erer M, Ermiş İ, Şirin F, Konuralp A, Çerkeş N. Osteokütan Radial Önkol Flebi İle Tek Seansta Alt Dudak ve Mandibula Onarımı. turkplastsurg. 1996;4(2).