BibTex RIS Cite

"Lateral Nasal Lining" İçin Yanak Mukoza Flebi

Year 1996, Volume: 4 Issue: 2, - , 01.08.1996

Abstract

Burun, yüzün en ileri noktasında yer alır. Pozisyonu nedeniyle travma sonucu yaralanabilir ve dış etkenler nedeniyle sıkça deri kanseri gelişebilir. Sosyal ve psikolojik açıdan önemli olan burun rekonstrüksiyonunun mükemmel olabilmesi için üç boyulu anatomisi sağlnmalıdır. Yanak mukoza flebi alt lateral duvar ve alar rim defektlerinin onarılmasında yeni bir seçenektir. "Mukozal Lining" kalın dokulr ile sağlandığında hava yolu sıklıkla daralır. Mukozal astarın ince bir flep ile sağlanması ve deri örtüsü için kullanılan deri flebi ile arasına kıkırdak desteğinin yerleştirlmesine imkn vermesi, fonksiyonel ve anatomik onarımı sağlamaktadır. Yanak mukozaflebi ise burunun mukoza astarı için basit ve kullanışlı bir metoddur. Bu teknik bir hastadaki burun yn dış duvar ve burun kanadı tam kat defektlerinin onarılmasında, mukoza astarı için nazolabial deri flebi ile birlikte kullanıldı.

Year 1996, Volume: 4 Issue: 2, - , 01.08.1996

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA63MR34BY
Journal Section Articles
Authors

Ayşegül Perçin This is me

Uğur Koçer This is me

Publication Date August 1, 1996
Published in Issue Year 1996 Volume: 4 Issue: 2

Cite

APA Perçin, A., & Koçer, U. (1996). "Lateral Nasal Lining" İçin Yanak Mukoza Flebi. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 4(2).
AMA Perçin A, Koçer U. "Lateral Nasal Lining" İçin Yanak Mukoza Flebi. turkplastsurg. August 1996;4(2).
Chicago Perçin, Ayşegül, and Uğur Koçer. “‘Lateral Nasal Lining’ İçin Yanak Mukoza Flebi”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 4, no. 2 (August 1996).
EndNote Perçin A, Koçer U (August 1, 1996) "Lateral Nasal Lining" İçin Yanak Mukoza Flebi. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 4 2
IEEE A. Perçin and U. Koçer, “‘Lateral Nasal Lining’ İçin Yanak Mukoza Flebi”, turkplastsurg, vol. 4, no. 2, 1996.
ISNAD Perçin, Ayşegül - Koçer, Uğur. “‘Lateral Nasal Lining’ İçin Yanak Mukoza Flebi”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 4/2 (August 1996).
JAMA Perçin A, Koçer U. "Lateral Nasal Lining" İçin Yanak Mukoza Flebi. turkplastsurg. 1996;4.
MLA Perçin, Ayşegül and Uğur Koçer. “‘Lateral Nasal Lining’ İçin Yanak Mukoza Flebi”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, vol. 4, no. 2, 1996.
Vancouver Perçin A, Koçer U. "Lateral Nasal Lining" İçin Yanak Mukoza Flebi. turkplastsurg. 1996;4(2).