BibTex RIS Cite

Yüz Felci Sekellerinin Temporal Kas Flebi İle Onarılması ve Donör Alana Dermofat Greft Uygulanması

Year 1995, Volume: 3 Issue: 3, - , 01.12.1995

Abstract

Kliniğimizde yüz felci sekelli 5 olgu temporal kas flep transpozisyonu ile onarım yapıldı. Olguların sekelleri tek taraflı total fasyal sinir tutulumu şeklindeydi ve yüz mimik kaslarında atrofi mevcuttu. Temporal kas flebi aktarıldıktan sonra oluşan donör alan deformiteleri alt karın bölgesinden alınan dermofat greft lerle onarıldı. Hastalar aylık kontrollerle ortalama 1 yıl takip edildi. Takipler sonucunda hastalardakş göz kapağı ve ağız hareketleri normale yakın olarak saptandı. Donör alanlarda problem gözlenmedi.

Year 1995, Volume: 3 Issue: 3, - , 01.12.1995

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA63PH67HM
Journal Section Articles
Authors

Bahattin Çeliköz This is me

Mümtaz Güler This is me

Naki Selmanpakoğlu This is me

Publication Date December 1, 1995
Published in Issue Year 1995 Volume: 3 Issue: 3

Cite

APA Çeliköz, B., Güler, M., & Selmanpakoğlu, N. (1995). Yüz Felci Sekellerinin Temporal Kas Flebi İle Onarılması ve Donör Alana Dermofat Greft Uygulanması. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 3(3).
AMA Çeliköz B, Güler M, Selmanpakoğlu N. Yüz Felci Sekellerinin Temporal Kas Flebi İle Onarılması ve Donör Alana Dermofat Greft Uygulanması. turkplastsurg. December 1995;3(3).
Chicago Çeliköz, Bahattin, Mümtaz Güler, and Naki Selmanpakoğlu. “Yüz Felci Sekellerinin Temporal Kas Flebi İle Onarılması Ve Donör Alana Dermofat Greft Uygulanması”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 3, no. 3 (December 1995).
EndNote Çeliköz B, Güler M, Selmanpakoğlu N (December 1, 1995) Yüz Felci Sekellerinin Temporal Kas Flebi İle Onarılması ve Donör Alana Dermofat Greft Uygulanması. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 3 3
IEEE B. Çeliköz, M. Güler, and N. Selmanpakoğlu, “Yüz Felci Sekellerinin Temporal Kas Flebi İle Onarılması ve Donör Alana Dermofat Greft Uygulanması”, turkplastsurg, vol. 3, no. 3, 1995.
ISNAD Çeliköz, Bahattin et al. “Yüz Felci Sekellerinin Temporal Kas Flebi İle Onarılması Ve Donör Alana Dermofat Greft Uygulanması”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 3/3 (December 1995).
JAMA Çeliköz B, Güler M, Selmanpakoğlu N. Yüz Felci Sekellerinin Temporal Kas Flebi İle Onarılması ve Donör Alana Dermofat Greft Uygulanması. turkplastsurg. 1995;3.
MLA Çeliköz, Bahattin et al. “Yüz Felci Sekellerinin Temporal Kas Flebi İle Onarılması Ve Donör Alana Dermofat Greft Uygulanması”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, vol. 3, no. 3, 1995.
Vancouver Çeliköz B, Güler M, Selmanpakoğlu N. Yüz Felci Sekellerinin Temporal Kas Flebi İle Onarılması ve Donör Alana Dermofat Greft Uygulanması. turkplastsurg. 1995;3(3).