BibTex RIS Cite

İlerlemiş Deri Kanserlerinin Rezeksiyonu Sonucu Oluşan Geniş Skalp, kemik ve Dura Defektlerinin Hemen Onarımı için Flep Seçeneklerinin Değerlendirilmesi

Year 1994, Volume: 2 Issue: 3, - , 01.12.1994

Abstract

Skalp, kranyum ve duranın geniş defektleri lokal skalp flepleri, uzak pediküllü flepler veya serbest flepler ile hemen kapatılabilir. Böyle geniş defektlerin kapatılmasında son zamanlarda yaygın olarak serbest flepler önerilmekteyse de lokal ve uzak pediküllü flepler de birçok olguda yeterli olabilir. Biz, sklp, kranyum ve durayı tutan tümör nedeniyle geniş rezeksiyon yapılmış ve kalan defekti çeşitli fleplerle primer olarak onarılmış 74 olguluk bir seriyi sunduk. Hastaların 9'unda serbest fleple, 33'ünde uzak pediküllü fleple ve 32'sinde lokal pediküllü fleple onarım yapıldı. Böyle major onarımlar için flep seçimi ve sonuçlar irdelendi.

Year 1994, Volume: 2 Issue: 3, - , 01.12.1994

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA63TB74VC
Journal Section Articles
Authors

Zeki Güzel This is me

Yağmur Aydın This is me

Cemal Şenyuva This is me

Cemal Aygıt This is me

Mehmet Bayramiçli This is me

Zihni Sanus This is me

Ali N. Mındıkoğlu This is me

Muzaffer Altıntaş This is me

Publication Date December 1, 1994
Published in Issue Year 1994 Volume: 2 Issue: 3

Cite

APA Güzel, Z., Aydın, Y., Şenyuva, C., Aygıt, C., et al. (1994). İlerlemiş Deri Kanserlerinin Rezeksiyonu Sonucu Oluşan Geniş Skalp, kemik ve Dura Defektlerinin Hemen Onarımı için Flep Seçeneklerinin Değerlendirilmesi. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 2(3).
AMA Güzel Z, Aydın Y, Şenyuva C, Aygıt C, Bayramiçli M, Sanus Z, Mındıkoğlu AN, Altıntaş M. İlerlemiş Deri Kanserlerinin Rezeksiyonu Sonucu Oluşan Geniş Skalp, kemik ve Dura Defektlerinin Hemen Onarımı için Flep Seçeneklerinin Değerlendirilmesi. turkplastsurg. December 1994;2(3).
Chicago Güzel, Zeki, Yağmur Aydın, Cemal Şenyuva, Cemal Aygıt, Mehmet Bayramiçli, Zihni Sanus, Ali N. Mındıkoğlu, and Muzaffer Altıntaş. “İlerlemiş Deri Kanserlerinin Rezeksiyonu Sonucu Oluşan Geniş Skalp, Kemik Ve Dura Defektlerinin Hemen Onarımı için Flep Seçeneklerinin Değerlendirilmesi”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 2, no. 3 (December 1994).
EndNote Güzel Z, Aydın Y, Şenyuva C, Aygıt C, Bayramiçli M, Sanus Z, Mındıkoğlu AN, Altıntaş M (December 1, 1994) İlerlemiş Deri Kanserlerinin Rezeksiyonu Sonucu Oluşan Geniş Skalp, kemik ve Dura Defektlerinin Hemen Onarımı için Flep Seçeneklerinin Değerlendirilmesi. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 2 3
IEEE Z. Güzel, “İlerlemiş Deri Kanserlerinin Rezeksiyonu Sonucu Oluşan Geniş Skalp, kemik ve Dura Defektlerinin Hemen Onarımı için Flep Seçeneklerinin Değerlendirilmesi”, turkplastsurg, vol. 2, no. 3, 1994.
ISNAD Güzel, Zeki et al. “İlerlemiş Deri Kanserlerinin Rezeksiyonu Sonucu Oluşan Geniş Skalp, Kemik Ve Dura Defektlerinin Hemen Onarımı için Flep Seçeneklerinin Değerlendirilmesi”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 2/3 (December 1994).
JAMA Güzel Z, Aydın Y, Şenyuva C, Aygıt C, Bayramiçli M, Sanus Z, Mındıkoğlu AN, Altıntaş M. İlerlemiş Deri Kanserlerinin Rezeksiyonu Sonucu Oluşan Geniş Skalp, kemik ve Dura Defektlerinin Hemen Onarımı için Flep Seçeneklerinin Değerlendirilmesi. turkplastsurg. 1994;2.
MLA Güzel, Zeki et al. “İlerlemiş Deri Kanserlerinin Rezeksiyonu Sonucu Oluşan Geniş Skalp, Kemik Ve Dura Defektlerinin Hemen Onarımı için Flep Seçeneklerinin Değerlendirilmesi”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, vol. 2, no. 3, 1994.
Vancouver Güzel Z, Aydın Y, Şenyuva C, Aygıt C, Bayramiçli M, Sanus Z, Mındıkoğlu AN, Altıntaş M. İlerlemiş Deri Kanserlerinin Rezeksiyonu Sonucu Oluşan Geniş Skalp, kemik ve Dura Defektlerinin Hemen Onarımı için Flep Seçeneklerinin Değerlendirilmesi. turkplastsurg. 1994;2(3).