BibTex RIS Cite

Vaskülarize Periost Flebinin Osteojenik Kapasitesine Osteoindüktif ve Osteokondüktif Ajanların Etkisi

Year 1998, Volume: 6 Issue: 2, - , 01.08.1998

Abstract

Periost osteojeniktir ve transfer edildiğinde, yeni yerinde uygun koşullarda, yeni kemik oluşturulmaktadır. Biz çalışmamızda ratların femoral periosteumunun yeni kemik oluşturmasına osteokondüktif ve osteoindüktif maddelerin etkilerini araştırdık. Ratların arka ekstremitelerinde hazırlanan vaskülarize perisoteal keselerin içine kansellöz kemik grefti, biyoaktif cam fiberi, tutoplast dura, pyrost, hidroksiapetit konuldu. Radyolojik, makroskopik ve histopatolojik değerlendirme üç ayın sonunda yapıldı. Boş periost keseler ile hidroksi apetit, kansellöz kemik ve pyrost içeren keselerde kemik oluşumu elde edilirken Tutoplast dura, biyoaktif cam fiberi içeren keselerde kemik elde edilemedi.

Year 1998, Volume: 6 Issue: 2, - , 01.08.1998

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA63GK99PA
Journal Section Articles
Authors

Metin Görgü This is me

Ali Gürlek This is me

Bülent Erdoğan This is me

Can Karaca This is me

Tayfun Aköz This is me

Gürcan Aslan This is me

Selda Seçkin This is me

Publication Date August 1, 1998
Published in Issue Year 1998 Volume: 6 Issue: 2

Cite

APA Görgü, M., Gürlek, A., Erdoğan, B., Karaca, C., et al. (1998). Vaskülarize Periost Flebinin Osteojenik Kapasitesine Osteoindüktif ve Osteokondüktif Ajanların Etkisi. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 6(2).
AMA Görgü M, Gürlek A, Erdoğan B, Karaca C, Aköz T, Aslan G, Seçkin S. Vaskülarize Periost Flebinin Osteojenik Kapasitesine Osteoindüktif ve Osteokondüktif Ajanların Etkisi. turkplastsurg. August 1998;6(2).
Chicago Görgü, Metin, Ali Gürlek, Bülent Erdoğan, Can Karaca, Tayfun Aköz, Gürcan Aslan, and Selda Seçkin. “Vaskülarize Periost Flebinin Osteojenik Kapasitesine Osteoindüktif Ve Osteokondüktif Ajanların Etkisi”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 6, no. 2 (August 1998).
EndNote Görgü M, Gürlek A, Erdoğan B, Karaca C, Aköz T, Aslan G, Seçkin S (August 1, 1998) Vaskülarize Periost Flebinin Osteojenik Kapasitesine Osteoindüktif ve Osteokondüktif Ajanların Etkisi. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 6 2
IEEE M. Görgü, “Vaskülarize Periost Flebinin Osteojenik Kapasitesine Osteoindüktif ve Osteokondüktif Ajanların Etkisi”, turkplastsurg, vol. 6, no. 2, 1998.
ISNAD Görgü, Metin et al. “Vaskülarize Periost Flebinin Osteojenik Kapasitesine Osteoindüktif Ve Osteokondüktif Ajanların Etkisi”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 6/2 (August 1998).
JAMA Görgü M, Gürlek A, Erdoğan B, Karaca C, Aköz T, Aslan G, Seçkin S. Vaskülarize Periost Flebinin Osteojenik Kapasitesine Osteoindüktif ve Osteokondüktif Ajanların Etkisi. turkplastsurg. 1998;6.
MLA Görgü, Metin et al. “Vaskülarize Periost Flebinin Osteojenik Kapasitesine Osteoindüktif Ve Osteokondüktif Ajanların Etkisi”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, vol. 6, no. 2, 1998.
Vancouver Görgü M, Gürlek A, Erdoğan B, Karaca C, Aköz T, Aslan G, Seçkin S. Vaskülarize Periost Flebinin Osteojenik Kapasitesine Osteoindüktif ve Osteokondüktif Ajanların Etkisi. turkplastsurg. 1998;6(2).