BibTex RIS Cite

Serbest Fibula Filebi İle Mandibula Rekonstrüksiyonu

Year 1995, Volume: 3 Issue: 1, - , 01.04.1995

Abstract

Mandibuler defektlerin onarımında çok çeşitli rekonstrüksiyon metodları tanımlanmıştır. Mikrocerrahi tekniklerin gelişmesine paralel olarak kullanılmaya başlanan vaskülarize kemik dokusu ile rekonstrüksiyon, tercih edilen metod haline gelmiştir. Bu amaçla tanımlanan donör sahalar kot, ilium, radius, metatars, skapula ve fibuladır. Fibulanın total veya totale yakın mandibuler defektlerin onarımında çok uzun alınabilmesi nedeniyle ayrı bir önemi vardır. Bu makalede, nüks mandibuler osteosarkom nedeniyle opere edilen ve totale yakın mandibuler defekti bulunan bir olguda serbest fibula flebi ile yapılan rekonstrüksiyon anlatılmakta, geç dönem sonuçları sunulmaktadır.

Year 1995, Volume: 3 Issue: 1, - , 01.04.1995

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA63RZ64HD
Journal Section Articles
Authors

Mehmet Alper This is me

Reha Gençosmanoğlu This is me

Tahir Gürler This is me

Levent Yoleri This is me

Yusuf Duman This is me

Ecmal Songür This is me

Yalçın Akın This is me

Arman Çağdaş This is me

Publication Date April 1, 1995
Published in Issue Year 1995 Volume: 3 Issue: 1

Cite

APA Alper, M., Gençosmanoğlu, R., Gürler, T., Yoleri, L., et al. (1995). Serbest Fibula Filebi İle Mandibula Rekonstrüksiyonu. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 3(1).
AMA Alper M, Gençosmanoğlu R, Gürler T, Yoleri L, Duman Y, Songür E, Akın Y, Çağdaş A. Serbest Fibula Filebi İle Mandibula Rekonstrüksiyonu. turkplastsurg. April 1995;3(1).
Chicago Alper, Mehmet, Reha Gençosmanoğlu, Tahir Gürler, Levent Yoleri, Yusuf Duman, Ecmal Songür, Yalçın Akın, and Arman Çağdaş. “Serbest Fibula Filebi İle Mandibula Rekonstrüksiyonu”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 3, no. 1 (April 1995).
EndNote Alper M, Gençosmanoğlu R, Gürler T, Yoleri L, Duman Y, Songür E, Akın Y, Çağdaş A (April 1, 1995) Serbest Fibula Filebi İle Mandibula Rekonstrüksiyonu. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 3 1
IEEE M. Alper, “Serbest Fibula Filebi İle Mandibula Rekonstrüksiyonu”, turkplastsurg, vol. 3, no. 1, 1995.
ISNAD Alper, Mehmet et al. “Serbest Fibula Filebi İle Mandibula Rekonstrüksiyonu”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 3/1 (April 1995).
JAMA Alper M, Gençosmanoğlu R, Gürler T, Yoleri L, Duman Y, Songür E, Akın Y, Çağdaş A. Serbest Fibula Filebi İle Mandibula Rekonstrüksiyonu. turkplastsurg. 1995;3.
MLA Alper, Mehmet et al. “Serbest Fibula Filebi İle Mandibula Rekonstrüksiyonu”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, vol. 3, no. 1, 1995.
Vancouver Alper M, Gençosmanoğlu R, Gürler T, Yoleri L, Duman Y, Songür E, Akın Y, Çağdaş A. Serbest Fibula Filebi İle Mandibula Rekonstrüksiyonu. turkplastsurg. 1995;3(1).