FROM KHOTAN AND KASHGAR: GUNNAR JARRING AND THE JARRING COLLECTION

Number: 4 December 1, 2014
  • Gunilla Törnvall
  • Serkan Çakmak
EN TR

FROM KHOTAN AND KASHGAR: GUNNAR JARRING AND THE JARRING COLLECTION

Abstract

This paper is a Turkish translation of the article entitled: From Khotan and Kashgar: Gunnar Jarring and the Jarring Collection which informs briefly about inventory of Jarring Collection in Library of Lund University in Sweden and how was collected the collection, Swedish missionaries who contributed to this collection and missionary activities of the Mission Covenant Church of Sweden in Eastern Turkistan and The printing office of the Swedish Mission besides Swedish Turcologist Gunnar Jarring who set the scene for this collection by his donations.

Keywords

Details

Primary Language

Turkish

Subjects

-

Journal Section

-

Authors

Gunilla Törnvall This is me

Serkan Çakmak This is me

Publication Date

December 1, 2014

Submission Date

December 1, 2014

Acceptance Date

-

Published in Issue

Year 2014 Number: 4

APA
Törnvall, G., & Çakmak, S. (2014). HOTEN VE KAŞGAR’DAN: GUNNAR JARRİNG VE JARRİNG KOLEKSİYONU. Uluslararası Uygur Araştırmaları Dergisi, 4, 103-111. https://izlik.org/JA35HT72RA
AMA
1.Törnvall G, Çakmak S. HOTEN VE KAŞGAR’DAN: GUNNAR JARRİNG VE JARRİNG KOLEKSİYONU. Uluslararası Uygur Araştırmaları Dergisi. 2014;(4):103-111. https://izlik.org/JA35HT72RA
Chicago
Törnvall, Gunilla, and Serkan Çakmak. 2014. “HOTEN VE KAŞGAR’DAN: GUNNAR JARRİNG VE JARRİNG KOLEKSİYONU”. Uluslararası Uygur Araştırmaları Dergisi, nos. 4: 103-11. https://izlik.org/JA35HT72RA.
EndNote
Törnvall G, Çakmak S (December 1, 2014) HOTEN VE KAŞGAR’DAN: GUNNAR JARRİNG VE JARRİNG KOLEKSİYONU. Uluslararası Uygur Araştırmaları Dergisi 4 103–111.
IEEE
[1]G. Törnvall and S. Çakmak, “HOTEN VE KAŞGAR’DAN: GUNNAR JARRİNG VE JARRİNG KOLEKSİYONU”, Uluslararası Uygur Araştırmaları Dergisi, no. 4, pp. 103–111, Dec. 2014, [Online]. Available: https://izlik.org/JA35HT72RA
ISNAD
Törnvall, Gunilla - Çakmak, Serkan. “HOTEN VE KAŞGAR’DAN: GUNNAR JARRİNG VE JARRİNG KOLEKSİYONU”. Uluslararası Uygur Araştırmaları Dergisi. 4 (December 1, 2014): 103-111. https://izlik.org/JA35HT72RA.
JAMA
1.Törnvall G, Çakmak S. HOTEN VE KAŞGAR’DAN: GUNNAR JARRİNG VE JARRİNG KOLEKSİYONU. Uluslararası Uygur Araştırmaları Dergisi. 2014;:103–111.
MLA
Törnvall, Gunilla, and Serkan Çakmak. “HOTEN VE KAŞGAR’DAN: GUNNAR JARRİNG VE JARRİNG KOLEKSİYONU”. Uluslararası Uygur Araştırmaları Dergisi, no. 4, Dec. 2014, pp. 103-11, https://izlik.org/JA35HT72RA.
Vancouver
1.Gunilla Törnvall, Serkan Çakmak. HOTEN VE KAŞGAR’DAN: GUNNAR JARRİNG VE JARRİNG KOLEKSİYONU. Uluslararası Uygur Araştırmaları Dergisi [Internet]. 2014 Dec. 1;(4):103-11. Available from: https://izlik.org/JA35HT72RA