APA |
Yıldız, A., Karaca, T., Çakmak, Ö., Yörük, M., et al. (2004). İstanbul’da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik,Mikrobiyolojik ve Serolojik Kalitesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 15(1), 53-57. |
|
AMA |
Yıldız A, Karaca T, Çakmak Ö, Yörük M, Başkaya R. İstanbul’da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik,Mikrobiyolojik ve Serolojik Kalitesi. YYU Vet Fak Derg. June 2004;15(1):53-57. |
|
Chicago |
Yıldız, A., T. Karaca, Ö. Çakmak, M. Yörük, and R. Başkaya. “İstanbul’da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik,Mikrobiyolojik Ve Serolojik Kalitesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 15, no. 1 (June 2004): 53-57. |
|
EndNote |
Yıldız A, Karaca T, Çakmak Ö, Yörük M, Başkaya R (June 1, 2004) İstanbul’da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik,Mikrobiyolojik ve Serolojik Kalitesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 15 1 53–57. |
|
IEEE |
A. Yıldız, T. Karaca, Ö. Çakmak, M. Yörük, and R. Başkaya, “İstanbul’da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik,Mikrobiyolojik ve Serolojik Kalitesi”, YYU Vet Fak Derg, vol. 15, no. 1, pp. 53–57, 2004. |
|
ISNAD |
Yıldız, A. et al. “İstanbul’da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik,Mikrobiyolojik Ve Serolojik Kalitesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 15/1 (June 2004), 53-57. |
|
JAMA |
Yıldız A, Karaca T, Çakmak Ö, Yörük M, Başkaya R. İstanbul’da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik,Mikrobiyolojik ve Serolojik Kalitesi. YYU Vet Fak Derg. 2004;15:53–57. |
|
MLA |
Yıldız, A. et al. “İstanbul’da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik,Mikrobiyolojik Ve Serolojik Kalitesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 15, no. 1, 2004, pp. 53-57. |
|
Vancouver |
Yıldız A, Karaca T, Çakmak Ö, Yörük M, Başkaya R. İstanbul’da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik,Mikrobiyolojik ve Serolojik Kalitesi. YYU Vet Fak Derg. 2004;15(1):53-7. |
|