BibTex RIS Cite

Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi

Year 2002, Volume: 13 Issue: 1, 20 - 24, 01.06.2002

Abstract

Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi

Year 2002, Volume: 13 Issue: 1, 20 - 24, 01.06.2002

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

ALBAY R This is me

ŞEN M. K. C This is me

TEMELLİ S This is me

Publication Date June 1, 2002
Published in Issue Year 2002 Volume: 13 Issue: 1

Cite

APA R, A., C, Ş. M. K., & S, T. (2002). Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 13(1), 20-24.
AMA R A, C ŞMK, S T. Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi. YYU Vet Fak Derg. June 2002;13(1):20-24.
Chicago R, ALBAY, ŞEN M. K. C, and TEMELLİ S. “Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13, no. 1 (June 2002): 20-24.
EndNote R A, C ŞMK, S T (June 1, 2002) Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13 1 20–24.
IEEE A. R, Ş. M. K. C, and T. S, “Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi”, YYU Vet Fak Derg, vol. 13, no. 1, pp. 20–24, 2002.
ISNAD R, ALBAY et al. “Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13/1 (June 2002), 20-24.
JAMA R A, C ŞMK, S T. Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi. YYU Vet Fak Derg. 2002;13:20–24.
MLA R, ALBAY et al. “Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 13, no. 1, 2002, pp. 20-24.
Vancouver R A, C ŞMK, S T. Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi. YYU Vet Fak Derg. 2002;13(1):20-4.