APA |
C, S. Y., Ö, İ., M, A., L, A., et al. (2002). Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 13(1), 108-113. |
|
AMA |
C SY, Ö İ, M A, L A, C E. Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri. YYU Vet Fak Derg. June 2002;13(1):108-113. |
|
Chicago |
C, SANCAK Y., İŞLEYİCİ Ö, ALİŞARLI M, AKKAYA L, and ELİBOL C. “Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Nitelikleri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13, no. 1 (June 2002): 108-13. |
|
EndNote |
C SY, Ö İ, M A, L A, C E (June 1, 2002) Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13 1 108–113. |
|
IEEE |
S. Y. C, İ. Ö, A. M, A. L, and E. C, “Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri”, YYU Vet Fak Derg, vol. 13, no. 1, pp. 108–113, 2002. |
|
ISNAD |
C, SANCAK Y. et al. “Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Nitelikleri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13/1 (June 2002), 108-113. |
|
JAMA |
C SY, Ö İ, M A, L A, C E. Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri. YYU Vet Fak Derg. 2002;13:108–113. |
|
MLA |
C, SANCAK Y. et al. “Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Nitelikleri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 13, no. 1, 2002, pp. 108-13. |
|
Vancouver |
C SY, Ö İ, M A, L A, C E. Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri. YYU Vet Fak Derg. 2002;13(1):108-13. |
|