BibTex RIS Cite

Van'da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri

Year 2002, Volume: 13 Issue: 1, 108 - 113, 01.06.2002

Abstract

Van'da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri

Year 2002, Volume: 13 Issue: 1, 108 - 113, 01.06.2002

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

SANCAK Y. C This is me

İŞLEYİCİ Ö This is me

ALİŞARLI M This is me

AKKAYA L This is me

ELİBOL C This is me

Publication Date June 1, 2002
Published in Issue Year 2002 Volume: 13 Issue: 1

Cite

APA C, S. Y., Ö, İ., M, A., L, A., et al. (2002). Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 13(1), 108-113.
AMA C SY, Ö İ, M A, L A, C E. Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri. YYU Vet Fak Derg. June 2002;13(1):108-113.
Chicago C, SANCAK Y., İŞLEYİCİ Ö, ALİŞARLI M, AKKAYA L, and ELİBOL C. “Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Nitelikleri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13, no. 1 (June 2002): 108-13.
EndNote C SY, Ö İ, M A, L A, C E (June 1, 2002) Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13 1 108–113.
IEEE S. Y. C, İ. Ö, A. M, A. L, and E. C, “Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri”, YYU Vet Fak Derg, vol. 13, no. 1, pp. 108–113, 2002.
ISNAD C, SANCAK Y. et al. “Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Nitelikleri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13/1 (June 2002), 108-113.
JAMA C SY, Ö İ, M A, L A, C E. Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri. YYU Vet Fak Derg. 2002;13:108–113.
MLA C, SANCAK Y. et al. “Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Nitelikleri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 13, no. 1, 2002, pp. 108-13.
Vancouver C SY, Ö İ, M A, L A, C E. Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri. YYU Vet Fak Derg. 2002;13(1):108-13.