BibTex RIS Cite

Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi'ndeki Esmer Irkı İneklerde Linear (Doğrusal) Tip Özellikleri ile Süt Verimi Arasındaki İlişkiler. II. Linear (Doğrusal) Tip Özelliklerinin Kalıtım Dereceleri ve Linear (Doğrusal) Tip Özellikleri ile Süt Verimi Arasındaki Fenotipik ve Genetik Korelasyonlar

Year 2001, Volume: 12 Issue: 1, 89 - 95, 01.06.2001

Abstract

Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi'ndeki Esmer Irkı İneklerde Linear (Doğrusal) Tip Özellikleri ile Süt Verimi Arasındaki İlişkiler. II. Linear (Doğrusal) Tip Özelliklerinin Kalıtım Dereceleri ve Linear (Doğrusal) Tip Özellikleri ile Süt Verimi Arasındaki Fenotipik ve Genetik Korelasyonlar

Year 2001, Volume: 12 Issue: 1, 89 - 95, 01.06.2001

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Şeker İ This is me

Bayraktar M This is me

Publication Date June 1, 2001
Published in Issue Year 2001 Volume: 12 Issue: 1

Cite

APA İ, Ş., & M, B. (2001). Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi’ndeki Esmer Irkı İneklerde Linear (Doğrusal) Tip Özellikleri ile Süt Verimi Arasındaki İlişkiler. II. Linear (Doğrusal) Tip Özelliklerinin Kalıtım Dereceleri ve Linear (Doğrusal) Tip Özellikleri ile Süt Verimi Arasındaki Fenotipik ve Genetik Korelasyonlar. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 12(1), 89-95.
AMA İ Ş, M B. Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi’ndeki Esmer Irkı İneklerde Linear (Doğrusal) Tip Özellikleri ile Süt Verimi Arasındaki İlişkiler. II. Linear (Doğrusal) Tip Özelliklerinin Kalıtım Dereceleri ve Linear (Doğrusal) Tip Özellikleri ile Süt Verimi Arasındaki Fenotipik ve Genetik Korelasyonlar. YYU Vet Fak Derg. June 2001;12(1):89-95.
Chicago İ, Şeker, and Bayraktar M. “Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi’ndeki Esmer Irkı İneklerde Linear (Doğrusal) Tip Özellikleri Ile Süt Verimi Arasındaki İlişkiler. II. Linear (Doğrusal) Tip Özelliklerinin Kalıtım Dereceleri Ve Linear (Doğrusal) Tip Özellikleri Ile Süt Verimi Arasındaki Fenotipik Ve Genetik Korelasyonlar”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 12, no. 1 (June 2001): 89-95.
EndNote İ Ş, M B (June 1, 2001) Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi’ndeki Esmer Irkı İneklerde Linear (Doğrusal) Tip Özellikleri ile Süt Verimi Arasındaki İlişkiler. II. Linear (Doğrusal) Tip Özelliklerinin Kalıtım Dereceleri ve Linear (Doğrusal) Tip Özellikleri ile Süt Verimi Arasındaki Fenotipik ve Genetik Korelasyonlar. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 12 1 89–95.
IEEE Ş. İ and B. M, “Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi’ndeki Esmer Irkı İneklerde Linear (Doğrusal) Tip Özellikleri ile Süt Verimi Arasındaki İlişkiler. II. Linear (Doğrusal) Tip Özelliklerinin Kalıtım Dereceleri ve Linear (Doğrusal) Tip Özellikleri ile Süt Verimi Arasındaki Fenotipik ve Genetik Korelasyonlar”, YYU Vet Fak Derg, vol. 12, no. 1, pp. 89–95, 2001.
ISNAD İ, Şeker - M, Bayraktar. “Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi’ndeki Esmer Irkı İneklerde Linear (Doğrusal) Tip Özellikleri Ile Süt Verimi Arasındaki İlişkiler. II. Linear (Doğrusal) Tip Özelliklerinin Kalıtım Dereceleri Ve Linear (Doğrusal) Tip Özellikleri Ile Süt Verimi Arasındaki Fenotipik Ve Genetik Korelasyonlar”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 12/1 (June 2001), 89-95.
JAMA İ Ş, M B. Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi’ndeki Esmer Irkı İneklerde Linear (Doğrusal) Tip Özellikleri ile Süt Verimi Arasındaki İlişkiler. II. Linear (Doğrusal) Tip Özelliklerinin Kalıtım Dereceleri ve Linear (Doğrusal) Tip Özellikleri ile Süt Verimi Arasındaki Fenotipik ve Genetik Korelasyonlar. YYU Vet Fak Derg. 2001;12:89–95.
MLA İ, Şeker and Bayraktar M. “Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi’ndeki Esmer Irkı İneklerde Linear (Doğrusal) Tip Özellikleri Ile Süt Verimi Arasındaki İlişkiler. II. Linear (Doğrusal) Tip Özelliklerinin Kalıtım Dereceleri Ve Linear (Doğrusal) Tip Özellikleri Ile Süt Verimi Arasındaki Fenotipik Ve Genetik Korelasyonlar”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 12, no. 1, 2001, pp. 89-95.
Vancouver İ Ş, M B. Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi’ndeki Esmer Irkı İneklerde Linear (Doğrusal) Tip Özellikleri ile Süt Verimi Arasındaki İlişkiler. II. Linear (Doğrusal) Tip Özelliklerinin Kalıtım Dereceleri ve Linear (Doğrusal) Tip Özellikleri ile Süt Verimi Arasındaki Fenotipik ve Genetik Korelasyonlar. YYU Vet Fak Derg. 2001;12(1):89-95.