BibTex RIS Cite

Van'da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma

Year 2001, Volume: 12 Issue: 1, 108 - 112, 01.06.2001

Abstract

Van'da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma

Year 2001, Volume: 12 Issue: 1, 108 - 112, 01.06.2001

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Sağun E This is me

Sancak H This is me

Durmaz H This is me

Publication Date June 1, 2001
Published in Issue Year 2001 Volume: 12 Issue: 1

Cite

APA E, S., H, S., & H, D. (2001). Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 12(1), 108-112.
AMA E S, H S, H D. Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma. YYU Vet Fak Derg. June 2001;12(1):108-112.
Chicago E, Sağun, Sancak H, and Durmaz H. “Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 12, no. 1 (June 2001): 108-12.
EndNote E S, H S, H D (June 1, 2001) Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 12 1 108–112.
IEEE S. E, S. H, and D. H, “Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma”, YYU Vet Fak Derg, vol. 12, no. 1, pp. 108–112, 2001.
ISNAD E, Sağun et al. “Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 12/1 (June 2001), 108-112.
JAMA E S, H S, H D. Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma. YYU Vet Fak Derg. 2001;12:108–112.
MLA E, Sağun et al. “Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 12, no. 1, 2001, pp. 108-12.
Vancouver E S, H S, H D. Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma. YYU Vet Fak Derg. 2001;12(1):108-12.