APA |
E, S., H, S., & H, D. (2001). Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 12(1), 108-112. |
|
AMA |
E S, H S, H D. Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma. YYU Vet Fak Derg. June 2001;12(1):108-112. |
|
Chicago |
E, Sağun, Sancak H, and Durmaz H. “Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 12, no. 1 (June 2001): 108-12. |
|
EndNote |
E S, H S, H D (June 1, 2001) Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 12 1 108–112. |
|
IEEE |
S. E, S. H, and D. H, “Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma”, YYU Vet Fak Derg, vol. 12, no. 1, pp. 108–112, 2001. |
|
ISNAD |
E, Sağun et al. “Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 12/1 (June 2001), 108-112. |
|
JAMA |
E S, H S, H D. Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma. YYU Vet Fak Derg. 2001;12:108–112. |
|
MLA |
E, Sağun et al. “Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 12, no. 1, 2001, pp. 108-12. |
|
Vancouver |
E S, H S, H D. Van’da Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma. YYU Vet Fak Derg. 2001;12(1):108-12. |
|