APA |
E, B., H, M., D, B., T, A. (2000). Mer’ada otlayan süt ineklerine farklı düzeylerde protein ihtiva eden karma yem verilmesinin süt verimi ve kompozisyonuna etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 11(1), 117-120. |
|
AMA |
E B, H M, D B, T A. Mer’ada otlayan süt ineklerine farklı düzeylerde protein ihtiva eden karma yem verilmesinin süt verimi ve kompozisyonuna etkisi. YYU Vet Fak Derg. March 2000;11(1):117-120. |
|
Chicago |
E, Baytok, Muruz H, Bolat D, and Aksu T. “Mer’ada Otlayan süt Ineklerine Farklı düzeylerde Protein Ihtiva Eden Karma Yem Verilmesinin süt Verimi Ve Kompozisyonuna Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 11, no. 1 (March 2000): 117-20. |
|
EndNote |
E B, H M, D B, T A (March 1, 2000) Mer’ada otlayan süt ineklerine farklı düzeylerde protein ihtiva eden karma yem verilmesinin süt verimi ve kompozisyonuna etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 11 1 117–120. |
|
IEEE |
B. E, M. H, B. D, and A. T, “Mer’ada otlayan süt ineklerine farklı düzeylerde protein ihtiva eden karma yem verilmesinin süt verimi ve kompozisyonuna etkisi”, YYU Vet Fak Derg, vol. 11, no. 1, pp. 117–120, 2000. |
|
ISNAD |
E, Baytok et al. “Mer’ada Otlayan süt Ineklerine Farklı düzeylerde Protein Ihtiva Eden Karma Yem Verilmesinin süt Verimi Ve Kompozisyonuna Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 11/1 (March 2000), 117-120. |
|
JAMA |
E B, H M, D B, T A. Mer’ada otlayan süt ineklerine farklı düzeylerde protein ihtiva eden karma yem verilmesinin süt verimi ve kompozisyonuna etkisi. YYU Vet Fak Derg. 2000;11:117–120. |
|
MLA |
E, Baytok et al. “Mer’ada Otlayan süt Ineklerine Farklı düzeylerde Protein Ihtiva Eden Karma Yem Verilmesinin süt Verimi Ve Kompozisyonuna Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 11, no. 1, 2000, pp. 117-20. |
|
Vancouver |
E B, H M, D B, T A. Mer’ada otlayan süt ineklerine farklı düzeylerde protein ihtiva eden karma yem verilmesinin süt verimi ve kompozisyonuna etkisi. YYU Vet Fak Derg. 2000;11(1):117-20. |
|