BibTex RIS Cite

Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü peynirlerin mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi üzerine bir araştırma

Year 1999, Volume: 10 Issue: 1, 8 - 11, 01.06.1999

Abstract

Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü peynirlerin mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi üzerine bir araştırma

Year 1999, Volume: 10 Issue: 1, 8 - 11, 01.06.1999

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Aksu H This is me

Çolak H This is me

Vural A This is me

- Erkan This is me

M. E. This is me

Publication Date June 1, 1999
Published in Issue Year 1999 Volume: 10 Issue: 1

Cite

APA H, A., H, Ç., A, V., Erkan, .-., et al. (1999). Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü peynirlerin mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi üzerine bir araştırma. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10(1), 8-11.
AMA H A, H Ç, A V, Erkan, E. M. Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü peynirlerin mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi üzerine bir araştırma. YYU Vet Fak Derg. June 1999;10(1):8-11.
Chicago H, Aksu, Çolak H, Vural A, - Erkan, and M. E. “Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü Peynirlerin Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Kalitesi üzerine Bir araştırma”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10, no. 1 (June 1999): 8-11.
EndNote H A, H Ç, A V, Erkan -, E. M (June 1, 1999) Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü peynirlerin mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi üzerine bir araştırma. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10 1 8–11.
IEEE A. H, Ç. H, V. A, .-. Erkan, and M. E., “Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü peynirlerin mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi üzerine bir araştırma”, YYU Vet Fak Derg, vol. 10, no. 1, pp. 8–11, 1999.
ISNAD H, Aksu et al. “Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü Peynirlerin Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Kalitesi üzerine Bir araştırma”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10/1 (June 1999), 8-11.
JAMA H A, H Ç, A V, Erkan -, E. M. Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü peynirlerin mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi üzerine bir araştırma. YYU Vet Fak Derg. 1999;10:8–11.
MLA H, Aksu et al. “Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü Peynirlerin Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Kalitesi üzerine Bir araştırma”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 10, no. 1, 1999, pp. 8-11.
Vancouver H A, H Ç, A V, Erkan -, E. M. Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü peynirlerin mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi üzerine bir araştırma. YYU Vet Fak Derg. 1999;10(1):8-11.