BibTex RIS Cite

Köpeklerde oluşturulan üçüncü derece termal yanıklarda sağaltım amacı ile kullanılan antioksidan ajanların kan gazları ve bazı hematolojik parametreler üzerine etkileri

Year 1998, Volume: 9 Issue: 1, 9 - 13, 01.06.1998

Abstract

Köpeklerde oluşturulan üçüncü derece termal yanıklarda sağaltım amacı ile kullanılan antioksidan ajanların kan gazları ve bazı hematolojik parametreler üzerine etkileri

Year 1998, Volume: 9 Issue: 1, 9 - 13, 01.06.1998

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

BAKIR B This is me

ALKAN İ This is me

SAĞLAM K This is me

BELGE F This is me

ŞINDAK N This is me

KARACA M. This is me

Publication Date June 1, 1998
Published in Issue Year 1998 Volume: 9 Issue: 1

Cite

APA B, B., İ, A., K, S., F, B., et al. (1998). Köpeklerde oluşturulan üçüncü derece termal yanıklarda sağaltım amacı ile kullanılan antioksidan ajanların kan gazları ve bazı hematolojik parametreler üzerine etkileri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 9(1), 9-13.
AMA B B, İ A, K S, F B, N Ş, M. K. Köpeklerde oluşturulan üçüncü derece termal yanıklarda sağaltım amacı ile kullanılan antioksidan ajanların kan gazları ve bazı hematolojik parametreler üzerine etkileri. YYU Vet Fak Derg. June 1998;9(1):9-13.
Chicago B, BAKIR, ALKAN İ, SAĞLAM K, BELGE F, ŞINDAK N, and KARACA M. “Köpeklerde oluşturulan üçüncü Derece Termal yanıklarda sağaltım Amacı Ile kullanılan Antioksidan ajanların Kan Gazları Ve Bazı Hematolojik Parametreler üzerine Etkileri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 9, no. 1 (June 1998): 9-13.
EndNote B B, İ A, K S, F B, N Ş, M. K (June 1, 1998) Köpeklerde oluşturulan üçüncü derece termal yanıklarda sağaltım amacı ile kullanılan antioksidan ajanların kan gazları ve bazı hematolojik parametreler üzerine etkileri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 9 1 9–13.
IEEE B. B, A. İ, S. K, B. F, Ş. N, and K. M., “Köpeklerde oluşturulan üçüncü derece termal yanıklarda sağaltım amacı ile kullanılan antioksidan ajanların kan gazları ve bazı hematolojik parametreler üzerine etkileri”, YYU Vet Fak Derg, vol. 9, no. 1, pp. 9–13, 1998.
ISNAD B, BAKIR et al. “Köpeklerde oluşturulan üçüncü Derece Termal yanıklarda sağaltım Amacı Ile kullanılan Antioksidan ajanların Kan Gazları Ve Bazı Hematolojik Parametreler üzerine Etkileri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 9/1 (June 1998), 9-13.
JAMA B B, İ A, K S, F B, N Ş, M. K. Köpeklerde oluşturulan üçüncü derece termal yanıklarda sağaltım amacı ile kullanılan antioksidan ajanların kan gazları ve bazı hematolojik parametreler üzerine etkileri. YYU Vet Fak Derg. 1998;9:9–13.
MLA B, BAKIR et al. “Köpeklerde oluşturulan üçüncü Derece Termal yanıklarda sağaltım Amacı Ile kullanılan Antioksidan ajanların Kan Gazları Ve Bazı Hematolojik Parametreler üzerine Etkileri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 9, no. 1, 1998, pp. 9-13.
Vancouver B B, İ A, K S, F B, N Ş, M. K. Köpeklerde oluşturulan üçüncü derece termal yanıklarda sağaltım amacı ile kullanılan antioksidan ajanların kan gazları ve bazı hematolojik parametreler üzerine etkileri. YYU Vet Fak Derg. 1998;9(1):9-13.