BibTex RIS Cite

Farklı salamuralarda olgunlaştırılan beyaz peynirlerin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri

Year 1998, Volume: 9 Issue: 1, 51 - 56, 01.06.1998

Abstract

Farklı salamuralarda olgunlaştırılan beyaz peynirlerin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri

Year 1998, Volume: 9 Issue: 1, 51 - 56, 01.06.1998

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

SALTAN EVRENSEL S This is me

YÜKSEK N This is me

BERBEROĞLU S. This is me

Publication Date June 1, 1998
Published in Issue Year 1998 Volume: 9 Issue: 1

Cite

APA S, S. E., N, Y., & S., B. (1998). Farklı salamuralarda olgunlaştırılan beyaz peynirlerin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 9(1), 51-56.
AMA S SE, N Y, S. B. Farklı salamuralarda olgunlaştırılan beyaz peynirlerin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri. YYU Vet Fak Derg. June 1998;9(1):51-56.
Chicago S, SALTAN EVRENSEL, YÜKSEK N, and BERBEROĞLU S. “Farklı Salamuralarda olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Kimyasal Ve Mikrobiyolojik özellikleri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 9, no. 1 (June 1998): 51-56.
EndNote S SE, N Y, S. B (June 1, 1998) Farklı salamuralarda olgunlaştırılan beyaz peynirlerin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 9 1 51–56.
IEEE S. E. S, Y. N, and B. S., “Farklı salamuralarda olgunlaştırılan beyaz peynirlerin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri”, YYU Vet Fak Derg, vol. 9, no. 1, pp. 51–56, 1998.
ISNAD S, SALTAN EVRENSEL et al. “Farklı Salamuralarda olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Kimyasal Ve Mikrobiyolojik özellikleri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 9/1 (June 1998), 51-56.
JAMA S SE, N Y, S. B. Farklı salamuralarda olgunlaştırılan beyaz peynirlerin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri. YYU Vet Fak Derg. 1998;9:51–56.
MLA S, SALTAN EVRENSEL et al. “Farklı Salamuralarda olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Kimyasal Ve Mikrobiyolojik özellikleri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 9, no. 1, 1998, pp. 51-56.
Vancouver S SE, N Y, S. B. Farklı salamuralarda olgunlaştırılan beyaz peynirlerin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri. YYU Vet Fak Derg. 1998;9(1):51-6.