APA |
S, A., S, A., & K., E. (1998). Van’da açık olarak tüketime sunulan ayranların mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 9(1), 57-58. |
|
AMA |
S A, S A, K. E. Van’da açık olarak tüketime sunulan ayranların mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi. YYU Vet Fak Derg. June 1998;9(1):57-58. |
|
Chicago |
S, AĞAOĞLU, ALEMDAR S, and EKİCİ K. “Van’da açık Olarak tüketime Sunulan ayranların Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Kalitesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 9, no. 1 (June 1998): 57-58. |
|
EndNote |
S A, S A, K. E (June 1, 1998) Van’da açık olarak tüketime sunulan ayranların mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 9 1 57–58. |
|
IEEE |
A. S, A. S, and E. K., “Van’da açık olarak tüketime sunulan ayranların mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi”, YYU Vet Fak Derg, vol. 9, no. 1, pp. 57–58, 1998. |
|
ISNAD |
S, AĞAOĞLU et al. “Van’da açık Olarak tüketime Sunulan ayranların Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Kalitesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 9/1 (June 1998), 57-58. |
|
JAMA |
S A, S A, K. E. Van’da açık olarak tüketime sunulan ayranların mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi. YYU Vet Fak Derg. 1998;9:57–58. |
|
MLA |
S, AĞAOĞLU et al. “Van’da açık Olarak tüketime Sunulan ayranların Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Kalitesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 9, no. 1, 1998, pp. 57-58. |
|
Vancouver |
S A, S A, K. E. Van’da açık olarak tüketime sunulan ayranların mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi. YYU Vet Fak Derg. 1998;9(1):57-8. |
|