APA |
Sagun, E., Sancak, Y., Durmaz, H., Ekici, K. (1997). Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 8(1), 1-5. |
|
AMA |
Sagun E, Sancak Y, Durmaz H, Ekici K. Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi. YYU Vet Fak Derg. June 1997;8(1):1-5. |
|
Chicago |
Sagun, E, Y.c. Sancak, H. Durmaz, and K. Ekici. “Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 8, no. 1 (June 1997): 1-5. |
|
EndNote |
Sagun E, Sancak Y, Durmaz H, Ekici K (June 1, 1997) Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 8 1 1–5. |
|
IEEE |
E. Sagun, Y. Sancak, H. Durmaz, and K. Ekici, “Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi”, YYU Vet Fak Derg, vol. 8, no. 1, pp. 1–5, 1997. |
|
ISNAD |
Sagun, E et al. “Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 8/1 (June 1997), 1-5. |
|
JAMA |
Sagun E, Sancak Y, Durmaz H, Ekici K. Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi. YYU Vet Fak Derg. 1997;8:1–5. |
|
MLA |
Sagun, E et al. “Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 8, no. 1, 1997, pp. 1-5. |
|
Vancouver |
Sagun E, Sancak Y, Durmaz H, Ekici K. Van’da Tüketime Sunulan Bazı Baharatların Mikrobiyolojik Kalitesi. YYU Vet Fak Derg. 1997;8(1):1-5. |
|