APA |
Aksu, H., Erkan, N., Çolak, H., Varlık, C., et al. (1997). Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 8(1), 83-87. |
|
AMA |
Aksu H, Erkan N, Çolak H, Varlık C, Gökoğlu N, Ugur M. Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi. YYU Vet Fak Derg. June 1997;8(1):83-87. |
|
Chicago |
Aksu, H., N. Erkan, H. Çolak, C. Varlık, N. Gökoğlu, and M. Ugur. “Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler Ve Raf Ömrünün Belirlenmesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 8, no. 1 (June 1997): 83-87. |
|
EndNote |
Aksu H, Erkan N, Çolak H, Varlık C, Gökoğlu N, Ugur M (June 1, 1997) Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 8 1 83–87. |
|
IEEE |
H. Aksu, N. Erkan, H. Çolak, C. Varlık, N. Gökoğlu, and M. Ugur, “Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi”, YYU Vet Fak Derg, vol. 8, no. 1, pp. 83–87, 1997. |
|
ISNAD |
Aksu, H. et al. “Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler Ve Raf Ömrünün Belirlenmesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 8/1 (June 1997), 83-87. |
|
JAMA |
Aksu H, Erkan N, Çolak H, Varlık C, Gökoğlu N, Ugur M. Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi. YYU Vet Fak Derg. 1997;8:83–87. |
|
MLA |
Aksu, H. et al. “Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler Ve Raf Ömrünün Belirlenmesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 8, no. 1, 1997, pp. 83-87. |
|
Vancouver |
Aksu H, Erkan N, Çolak H, Varlık C, Gökoğlu N, Ugur M. Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi. YYU Vet Fak Derg. 1997;8(1):83-7. |
|