BibTex RIS Cite

Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi

Year 1997, Volume: 8 Issue: 1, 83 - 87, 01.06.1997

Abstract

Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi

Year 1997, Volume: 8 Issue: 1, 83 - 87, 01.06.1997

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

H. Aksu This is me

N. Erkan This is me

H. Çolak This is me

C. Varlık This is me

N. Gökoğlu This is me

M. Ugur This is me

Publication Date June 1, 1997
Published in Issue Year 1997 Volume: 8 Issue: 1

Cite

APA Aksu, H., Erkan, N., Çolak, H., Varlık, C., et al. (1997). Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 8(1), 83-87.
AMA Aksu H, Erkan N, Çolak H, Varlık C, Gökoğlu N, Ugur M. Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi. YYU Vet Fak Derg. June 1997;8(1):83-87.
Chicago Aksu, H., N. Erkan, H. Çolak, C. Varlık, N. Gökoğlu, and M. Ugur. “Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler Ve Raf Ömrünün Belirlenmesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 8, no. 1 (June 1997): 83-87.
EndNote Aksu H, Erkan N, Çolak H, Varlık C, Gökoğlu N, Ugur M (June 1, 1997) Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 8 1 83–87.
IEEE H. Aksu, N. Erkan, H. Çolak, C. Varlık, N. Gökoğlu, and M. Ugur, “Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi”, YYU Vet Fak Derg, vol. 8, no. 1, pp. 83–87, 1997.
ISNAD Aksu, H. et al. “Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler Ve Raf Ömrünün Belirlenmesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 8/1 (June 1997), 83-87.
JAMA Aksu H, Erkan N, Çolak H, Varlık C, Gökoğlu N, Ugur M. Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi. YYU Vet Fak Derg. 1997;8:83–87.
MLA Aksu, H. et al. “Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler Ve Raf Ömrünün Belirlenmesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 8, no. 1, 1997, pp. 83-87.
Vancouver Aksu H, Erkan N, Çolak H, Varlık C, Gökoğlu N, Ugur M. Farklı Asit - Tuz Konsantrasyonlarıyla Hamsi Marinatı Üretimi Esnasında Oluşan Bazı Değişiklikler ve Raf Ömrünün Belirlenmesi. YYU Vet Fak Derg. 1997;8(1):83-7.