BibTex RIS Cite

Van'da Tüketime Sunulan Piliç,But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma

Year 1996, Volume: 7 Issue: 1, 62 - 66, 01.06.1996

Abstract

Van'da Tüketime Sunulan Piliç,But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma

Year 1996, Volume: 7 Issue: 1, 62 - 66, 01.06.1996

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

E. Sağun This is me

Y.C. Sancak This is me

K. Ekıcı This is me

H. Durmaz This is me

Publication Date June 1, 1996
Published in Issue Year 1996 Volume: 7 Issue: 1

Cite

APA Sağun, E., Sancak, Y., Ekıcı, K., Durmaz, H. (1996). Van’da Tüketime Sunulan Piliç,But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 7(1), 62-66.
AMA Sağun E, Sancak Y, Ekıcı K, Durmaz H. Van’da Tüketime Sunulan Piliç,But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma. YYU Vet Fak Derg. June 1996;7(1):62-66.
Chicago Sağun, E., Y.C. Sancak, K. Ekıcı, and H. Durmaz. “Van’da Tüketime Sunulan Piliç,But Ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 7, no. 1 (June 1996): 62-66.
EndNote Sağun E, Sancak Y, Ekıcı K, Durmaz H (June 1, 1996) Van’da Tüketime Sunulan Piliç,But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 7 1 62–66.
IEEE E. Sağun, Y. Sancak, K. Ekıcı, and H. Durmaz, “Van’da Tüketime Sunulan Piliç,But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma”, YYU Vet Fak Derg, vol. 7, no. 1, pp. 62–66, 1996.
ISNAD Sağun, E. et al. “Van’da Tüketime Sunulan Piliç,But Ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 7/1 (June 1996), 62-66.
JAMA Sağun E, Sancak Y, Ekıcı K, Durmaz H. Van’da Tüketime Sunulan Piliç,But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma. YYU Vet Fak Derg. 1996;7:62–66.
MLA Sağun, E. et al. “Van’da Tüketime Sunulan Piliç,But Ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 7, no. 1, 1996, pp. 62-66.
Vancouver Sağun E, Sancak Y, Ekıcı K, Durmaz H. Van’da Tüketime Sunulan Piliç,But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma. YYU Vet Fak Derg. 1996;7(1):62-6.