APA |
Testereci, H., Evren, A., Ertekin, A., Kahraman, T., et al. (1995). Yumurta Sarısında Pirimidin Bazlarının HPLC ile Tayini. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 6(1), 1-6. |
|
AMA |
Testereci H, Evren A, Ertekin A, Kahraman T, Yörük IH. Yumurta Sarısında Pirimidin Bazlarının HPLC ile Tayini. YYU Vet Fak Derg. June 1995;6(1):1-6. |
|
Chicago |
Testereci, H., A. Evren, A. Ertekin, T. Kahraman, and I. H. Yörük. “Yumurta Sarısında Pirimidin Bazlarının HPLC Ile Tayini”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 6, no. 1 (June 1995): 1-6. |
|
EndNote |
Testereci H, Evren A, Ertekin A, Kahraman T, Yörük IH (June 1, 1995) Yumurta Sarısında Pirimidin Bazlarının HPLC ile Tayini. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 6 1 1–6. |
|
IEEE |
H. Testereci, A. Evren, A. Ertekin, T. Kahraman, and I. H. Yörük, “Yumurta Sarısında Pirimidin Bazlarının HPLC ile Tayini”, YYU Vet Fak Derg, vol. 6, no. 1, pp. 1–6, 1995. |
|
ISNAD |
Testereci, H. et al. “Yumurta Sarısında Pirimidin Bazlarının HPLC Ile Tayini”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 6/1 (June 1995), 1-6. |
|
JAMA |
Testereci H, Evren A, Ertekin A, Kahraman T, Yörük IH. Yumurta Sarısında Pirimidin Bazlarının HPLC ile Tayini. YYU Vet Fak Derg. 1995;6:1–6. |
|
MLA |
Testereci, H. et al. “Yumurta Sarısında Pirimidin Bazlarının HPLC Ile Tayini”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 6, no. 1, 1995, pp. 1-6. |
|
Vancouver |
Testereci H, Evren A, Ertekin A, Kahraman T, Yörük IH. Yumurta Sarısında Pirimidin Bazlarının HPLC ile Tayini. YYU Vet Fak Derg. 1995;6(1):1-6. |
|