BibTex RIS Cite

Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi

Year 1995, Volume: 6 Issue: 1, 86 - 89, 01.06.1995

Abstract

Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi

Year 1995, Volume: 6 Issue: 1, 86 - 89, 01.06.1995

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

K. O. Kahvecioğlu This is me

R. Gökçe This is me

Publication Date June 1, 1995
Published in Issue Year 1995 Volume: 6 Issue: 1

Cite

APA Kahvecioğlu, K. O., & Gökçe, R. (1995). Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 6(1), 86-89.
AMA Kahvecioğlu KO, Gökçe R. Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi. YYU Vet Fak Derg. June 1995;6(1):86-89.
Chicago Kahvecioğlu, K. O., and R. Gökçe. “Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının Ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 6, no. 1 (June 1995): 86-89.
EndNote Kahvecioğlu KO, Gökçe R (June 1, 1995) Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 6 1 86–89.
IEEE K. O. Kahvecioğlu and R. Gökçe, “Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi”, YYU Vet Fak Derg, vol. 6, no. 1, pp. 86–89, 1995.
ISNAD Kahvecioğlu, K. O. - Gökçe, R. “Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının Ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 6/1 (June 1995), 86-89.
JAMA Kahvecioğlu KO, Gökçe R. Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi. YYU Vet Fak Derg. 1995;6:86–89.
MLA Kahvecioğlu, K. O. and R. Gökçe. “Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının Ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 6, no. 1, 1995, pp. 86-89.
Vancouver Kahvecioğlu KO, Gökçe R. Sığır Karkaslarındaki Bazı Değerli Et Preperatlarının Anatomik Yapılarının ve Fonksiyonlarının Organoleptik Kalitesine Etkisi. YYU Vet Fak Derg. 1995;6(1):86-9.