BibTex RIS Cite

İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite

Year 1993, Volume: 4 Issue: 1, 213 - 221, 01.06.1993

Abstract

İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite

Year 1993, Volume: 4 Issue: 1, 213 - 221, 01.06.1993

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

E. Civan This is me

Ö.ERGÜN Yyu This is me

Publication Date June 1, 1993
Published in Issue Year 1993 Volume: 4 Issue: 1

Cite

APA Civan, E., & Yyu, Ö. (1993). İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 4(1), 213-221.
AMA Civan E, Yyu Ö. İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite. YYU Vet Fak Derg. June 1993;4(1):213-221.
Chicago Civan, E., and Ö.ERGÜN Yyu. “İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi Ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 4, no. 1 (June 1993): 213-21.
EndNote Civan E, Yyu Ö (June 1, 1993) İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 4 1 213–221.
IEEE E. Civan and Ö. Yyu, “İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite”, YYU Vet Fak Derg, vol. 4, no. 1, pp. 213–221, 1993.
ISNAD Civan, E. - Yyu, Ö.ERGÜN. “İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi Ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 4/1 (June 1993), 213-221.
JAMA Civan E, Yyu Ö. İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite. YYU Vet Fak Derg. 1993;4:213–221.
MLA Civan, E. and Ö.ERGÜN Yyu. “İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi Ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 4, no. 1, 1993, pp. 213-21.
Vancouver Civan E, Yyu Ö. İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite. YYU Vet Fak Derg. 1993;4(1):213-21.