APA |
Civan, E., & Yyu, Ö. (1993). İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 4(1), 213-221. |
|
AMA |
Civan E, Yyu Ö. İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite. YYU Vet Fak Derg. June 1993;4(1):213-221. |
|
Chicago |
Civan, E., and Ö.ERGÜN Yyu. “İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi Ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 4, no. 1 (June 1993): 213-21. |
|
EndNote |
Civan E, Yyu Ö (June 1, 1993) İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 4 1 213–221. |
|
IEEE |
E. Civan and Ö. Yyu, “İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite”, YYU Vet Fak Derg, vol. 4, no. 1, pp. 213–221, 1993. |
|
ISNAD |
Civan, E. - Yyu, Ö.ERGÜN. “İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi Ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 4/1 (June 1993), 213-221. |
|
JAMA |
Civan E, Yyu Ö. İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite. YYU Vet Fak Derg. 1993;4:213–221. |
|
MLA |
Civan, E. and Ö.ERGÜN Yyu. “İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi Ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 4, no. 1, 1993, pp. 213-21. |
|
Vancouver |
Civan E, Yyu Ö. İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite. YYU Vet Fak Derg. 1993;4(1):213-21. |
|