Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster

Yerli ve Dış Kaynaklı Kahverengi Yumurtacı Hibritlerin Verim Özellikleri Bakımından Karşılaştırılması

Yıl 2006, Cilt: 12 Sayı: 02, 182 - 187, 01.05.2006
https://doi.org/10.1501/Tarimbil_0000000468

Öz

Bu çalışmada, Ankara Tavukçuluk Araştırma Enstitüsü’nde ATAE geliştirilen ATAK ve ATAK-S adlı 2 adet kahverengi yumurtacı genotip ile iki dış kaynaklı kahverengi yumurtacı hibrit Nick Brown ve Lohmann Brown çeşitli verim özellikleri bakımından karşılaştırılmıştır. Verim dönemi süresince, incelenen çoğu özellikler bakımından gruplar arasındaki farklılıkların önemli olduğu tespit edilmiştir p

Comparison of Production Characteristics of Local and Commercial Brown Layer Hybrids

Yıl 2006, Cilt: 12 Sayı: 02, 182 - 187, 01.05.2006
https://doi.org/10.1501/Tarimbil_0000000468

Öz

In this study, some production charactristics of two native Brown layer hybrids ATAK and ATAK-S which are developed in Ankara Poultry Research Institute and two commercial Brown layer hybrids Nick Brown and Lohmann Brown were compared of some production characteristics. During the production period; differences among the groups for the most of the traits observed were found to be statistically significant p

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Research Article
Yazarlar

Ahmet N. Fathel Bu kişi benim

Okan Elibol Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Mayıs 2006
Gönderilme Tarihi 1 Mayıs 2006
Yayımlandığı Sayı Yıl 2006 Cilt: 12 Sayı: 02

Kaynak Göster

APA Fathel, A. N., & Elibol, O. (2006). Yerli ve Dış Kaynaklı Kahverengi Yumurtacı Hibritlerin Verim Özellikleri Bakımından Karşılaştırılması. Journal of Agricultural Sciences, 12(02), 182-187. https://doi.org/10.1501/Tarimbil_0000000468

Journal of Agricultural Sciences is published open access journal. All articles are published under the terms of the Creative Commons Attribution License (CC BY).