BibTex RIS Kaynak Göster

Bacteria as an Alternative Protein Source in Aquaculture

Yıl 2012, Yıl: 2012 Sayı: 2, 106 - 108, 01.07.2012

Öz

Interesting of alternative diets substance has increased for fast and more health breeding aquatic animals day by day. Because of this reason, recently, single cell protein has been used in aquatic animal diets. The researches about the single cell protein in aquaculture are not sufficient about the number and content. In this review; the papers about the usage of bacteria as a single cell protein sources in fishes are gathered

Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı

Yıl 2012, Yıl: 2012 Sayı: 2, 106 - 108, 01.07.2012

Öz

Su ürünleri yetiştiriciliğinde, canlıların daha sağlıklı ve daha hızlı gelişimini sağlayacak alternatif yem maddelerine
karşı ilgi gün geçtikçe artmış, bu amaçla son yıllarda tek hücre proteinleri de kullanılmaya başlanmıştır. Su ürünleri
yetiştiriciliğinde tek hücre proteinleri ile ilgili yapılan araştırmalar henüz çok yeni olup, sayı ve içerik olarak daha fazla
çalışmaya ihtiyaç duyulmaktadır. Bu derlemede, bakterilerin tek hücre protein kaynağı olarak balıklardaki uygulama
alanları araştırılmıştır

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA96HG66AF
Bölüm Derleme
Yazarlar

Gonca Alak Bu kişi benim

Arzu Uçar Bu kişi benim

Muhammed Atamanalp Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Temmuz 2012
Yayımlandığı Sayı Yıl 2012 Yıl: 2012 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Alak, G., Uçar, A., & Atamanalp, M. (2012). Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı. Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi(2), 106-108.
AMA Alak G, Uçar A, Atamanalp M. Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı. Turk.Bilimsel Derleme Derg. Temmuz 2012;(2):106-108.
Chicago Alak, Gonca, Arzu Uçar, ve Muhammed Atamanalp. “Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı”. Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi, sy. 2 (Temmuz 2012): 106-8.
EndNote Alak G, Uçar A, Atamanalp M (01 Temmuz 2012) Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı. Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi 2 106–108.
IEEE G. Alak, A. Uçar, ve M. Atamanalp, “Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı”, Turk.Bilimsel Derleme Derg., sy. 2, ss. 106–108, Temmuz 2012.
ISNAD Alak, Gonca vd. “Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı”. Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi 2 (Temmuz 2012), 106-108.
JAMA Alak G, Uçar A, Atamanalp M. Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı. Turk.Bilimsel Derleme Derg. 2012;:106–108.
MLA Alak, Gonca vd. “Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı”. Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi, sy. 2, 2012, ss. 106-8.
Vancouver Alak G, Uçar A, Atamanalp M. Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Alternatif Protein Kaynağı Olarak Bakterilerin Kullanımı. Turk.Bilimsel Derleme Derg. 2012(2):106-8.