BibTex RIS Kaynak Göster

İŞYERLERİNDE YEMEK GÜVENLİĞİ

Yıl 2001, Cilt: 2 Sayı: 7, 20 - 21, 01.07.2001
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Research Article
Yazarlar

Özcan Baripoğlu Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Temmuz 2001
Yayımlandığı Sayı Yıl 2001 Cilt: 2 Sayı: 7

Kaynak Göster

APA Baripoğlu, Ö. (2001). İŞYERLERİNDE YEMEK GÜVENLİĞİ. TTB Mesleki Sağlık Ve Güvenlik Dergisi, 2(7), 20-21.
AMA Baripoğlu Ö. İŞYERLERİNDE YEMEK GÜVENLİĞİ. MSG. Temmuz 2001;2(7):20-21.
Chicago Baripoğlu, Özcan. “İŞYERLERİNDE YEMEK GÜVENLİĞİ”. TTB Mesleki Sağlık Ve Güvenlik Dergisi 2, sy. 7 (Temmuz 2001): 20-21.
EndNote Baripoğlu Ö (01 Temmuz 2001) İŞYERLERİNDE YEMEK GÜVENLİĞİ. TTB Mesleki Sağlık ve Güvenlik Dergisi 2 7 20–21.
IEEE Ö. Baripoğlu, “İŞYERLERİNDE YEMEK GÜVENLİĞİ”, MSG, c. 2, sy. 7, ss. 20–21, 2001.
ISNAD Baripoğlu, Özcan. “İŞYERLERİNDE YEMEK GÜVENLİĞİ”. TTB Mesleki Sağlık ve Güvenlik Dergisi 2/7 (Temmuz 2001), 20-21.
JAMA Baripoğlu Ö. İŞYERLERİNDE YEMEK GÜVENLİĞİ. MSG. 2001;2:20–21.
MLA Baripoğlu, Özcan. “İŞYERLERİNDE YEMEK GÜVENLİĞİ”. TTB Mesleki Sağlık Ve Güvenlik Dergisi, c. 2, sy. 7, 2001, ss. 20-21.
Vancouver Baripoğlu Ö. İŞYERLERİNDE YEMEK GÜVENLİĞİ. MSG. 2001;2(7):20-1.