Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
TTB Mesleki Sağlık ve Güvenlik Dergisi
TR
PDF
Kütüphaneme Ekle
×
BibTex
RIS
Kaynak Göster
İŞYERLERİNDE YEMEK GÜVENLİĞİ
Yıl 2001
, Cilt: 2 Sayı: 7, 20 - 21, 01.07.2001
Özcan Baripoğlu
Toplam
0
adet kaynakça vardır.
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Bölüm
Research Article
Yazarlar
Özcan Baripoğlu
Bu kişi benim
İşyeri Hekimi/TTB-B Kursu Eğiticisi
Yayımlanma Tarihi
1 Temmuz 2001
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2001 Cilt: 2 Sayı: 7
Kaynak Göster
APA
Baripoğlu, Ö. (2001). İŞYERLERİNDE YEMEK GÜVENLİĞİ. TTB Mesleki Sağlık Ve Güvenlik Dergisi, 2(7), 20-21.
AMA
Baripoğlu Ö. İŞYERLERİNDE YEMEK GÜVENLİĞİ. MSG. Temmuz 2001;2(7):20-21.
Chicago
Baripoğlu, Özcan. “İŞYERLERİNDE YEMEK GÜVENLİĞİ”. TTB Mesleki Sağlık Ve Güvenlik Dergisi 2, sy. 7 (Temmuz 2001): 20-21.
EndNote
Baripoğlu Ö (01 Temmuz 2001) İŞYERLERİNDE YEMEK GÜVENLİĞİ. TTB Mesleki Sağlık ve Güvenlik Dergisi 2 7 20–21.
IEEE
Ö. Baripoğlu, “İŞYERLERİNDE YEMEK GÜVENLİĞİ”,
MSG
, c. 2, sy. 7, ss. 20–21, 2001.
ISNAD
Baripoğlu, Özcan. “İŞYERLERİNDE YEMEK GÜVENLİĞİ”.
TTB Mesleki Sağlık ve Güvenlik Dergisi
2/7 (Temmuz 2001), 20-21.
JAMA
Baripoğlu Ö. İŞYERLERİNDE YEMEK GÜVENLİĞİ.
MSG
. 2001;2:20–21.
MLA
Baripoğlu, Özcan. “İŞYERLERİNDE YEMEK GÜVENLİĞİ”. TTB Mesleki Sağlık Ve Güvenlik Dergisi, c. 2, sy. 7, 2001, ss. 20-21.
Vancouver
Baripoğlu Ö. İŞYERLERİNDE YEMEK GÜVENLİĞİ. MSG. 2001;2(7):20-1.
Makale Dosyaları
Tam Metin
Dergi Ana Sayfası
Arşiv
Cilt: 2 Sayı: 5
Cilt: 2 Sayı: 6
Cilt: 2 Sayı: 7
Cilt: 2 Sayı: 8
Cilt: 3 Sayı: 9