BibTex RIS Kaynak Göster

The Total Pentosan and Viscosity Relationship in Wheat, Triticale and Oats

Yıl 1997, Cilt: 2 Sayı: 1, 27 - 30, 01.01.1997

Öz

Yıl 1997, Cilt: 2 Sayı: 1, 27 - 30, 01.01.1997

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil İngilizce
Bölüm Articles
Yazarlar

F. Kırkpınar Bu kişi benim

A. M. Taluğ Bu kişi benim

H. Basmacıoğlu Bu kişi benim

R. Erkek Bu kişi benim

Ş. Hamarat Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 1997
Yayımlandığı Sayı Yıl 1997 Cilt: 2 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Kırkpınar, F., Taluğ, A. M., Basmacıoğlu, H., Erkek, R., vd. (1997). The Total Pentosan and Viscosity Relationship in Wheat, Triticale and Oats. Turkish Journal Of Field Crops, 2(1), 27-30.
AMA Kırkpınar F, Taluğ AM, Basmacıoğlu H, Erkek R, Hamarat Ş. The Total Pentosan and Viscosity Relationship in Wheat, Triticale and Oats. TJFC. Ocak 1997;2(1):27-30.
Chicago Kırkpınar, F., A. M. Taluğ, H. Basmacıoğlu, R. Erkek, ve Ş. Hamarat. “The Total Pentosan and Viscosity Relationship in Wheat, Triticale and Oats”. Turkish Journal Of Field Crops 2, sy. 1 (Ocak 1997): 27-30.
EndNote Kırkpınar F, Taluğ AM, Basmacıoğlu H, Erkek R, Hamarat Ş (01 Ocak 1997) The Total Pentosan and Viscosity Relationship in Wheat, Triticale and Oats. Turkish Journal Of Field Crops 2 1 27–30.
IEEE F. Kırkpınar, A. M. Taluğ, H. Basmacıoğlu, R. Erkek, ve Ş. Hamarat, “The Total Pentosan and Viscosity Relationship in Wheat, Triticale and Oats”, TJFC, c. 2, sy. 1, ss. 27–30, 1997.
ISNAD Kırkpınar, F. vd. “The Total Pentosan and Viscosity Relationship in Wheat, Triticale and Oats”. Turkish Journal Of Field Crops 2/1 (Ocak 1997), 27-30.
JAMA Kırkpınar F, Taluğ AM, Basmacıoğlu H, Erkek R, Hamarat Ş. The Total Pentosan and Viscosity Relationship in Wheat, Triticale and Oats. TJFC. 1997;2:27–30.
MLA Kırkpınar, F. vd. “The Total Pentosan and Viscosity Relationship in Wheat, Triticale and Oats”. Turkish Journal Of Field Crops, c. 2, sy. 1, 1997, ss. 27-30.
Vancouver Kırkpınar F, Taluğ AM, Basmacıoğlu H, Erkek R, Hamarat Ş. The Total Pentosan and Viscosity Relationship in Wheat, Triticale and Oats. TJFC. 1997;2(1):27-30.

Turkish Journal of Field Crops is published by the Society of Field Crops Science and issued twice a year.
Owner : Prof. Dr. Behçet KIR
Ege University, Faculty of Agriculture,Department of Field Crops
Editor in Chief : Prof. Dr. Emre ILKER
Address : 848 sok. 2. Beyler İşhanı No:72, Kat:3 D.313 35000 Konak-Izmir, TURKEY
Email :  turkishjournaloffieldcrops@gmail.com contact@field-crops.org
Tel : +90 232 3112679
Tel/Fax : : +90 232 3432474