BibTex RIS Kaynak Göster

Besin işyerlerinde: Hijyen,besinlerin hazırlanması ve muhafazası

Yıl 2000, Cilt: 11 Sayı: 2, 117 - 122, 01.06.2000

Öz

Besin işyerlerinde: Hijyen,besinlerin hazırlanması ve muhafazası

Yıl 2000, Cilt: 11 Sayı: 2, 117 - 122, 01.06.2000

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Atasever M Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2000
Yayımlandığı Sayı Yıl 2000 Cilt: 11 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA M, A. (2000). Besin işyerlerinde: Hijyen,besinlerin hazırlanması ve muhafazası. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 11(2), 117-122.
AMA M A. Besin işyerlerinde: Hijyen,besinlerin hazırlanması ve muhafazası. YYU Vet Fak Derg. Haziran 2000;11(2):117-122.
Chicago M, Atasever. “Besin işyerlerinde: Hijyen,besinlerin hazırlanması Ve Muhafazası”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 11, sy. 2 (Haziran 2000): 117-22.
EndNote M A (01 Haziran 2000) Besin işyerlerinde: Hijyen,besinlerin hazırlanması ve muhafazası. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 11 2 117–122.
IEEE A. M, “Besin işyerlerinde: Hijyen,besinlerin hazırlanması ve muhafazası”, YYU Vet Fak Derg, c. 11, sy. 2, ss. 117–122, 2000.
ISNAD M, Atasever. “Besin işyerlerinde: Hijyen,besinlerin hazırlanması Ve Muhafazası”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 11/2 (Haziran 2000), 117-122.
JAMA M A. Besin işyerlerinde: Hijyen,besinlerin hazırlanması ve muhafazası. YYU Vet Fak Derg. 2000;11:117–122.
MLA M, Atasever. “Besin işyerlerinde: Hijyen,besinlerin hazırlanması Ve Muhafazası”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 11, sy. 2, 2000, ss. 117-22.
Vancouver M A. Besin işyerlerinde: Hijyen,besinlerin hazırlanması ve muhafazası. YYU Vet Fak Derg. 2000;11(2):117-22.