Behiç Mert profil resmi
Behiç Mert Prof. Dr.
Yayın 1 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 1
1 Yayın
0 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Kurum

Yayınlar

JELATİN BAZLI YUMUŞAK ŞEKERLERİN KURUTMA KOŞULLARININ OPTİMİZASYONU
Yazarlar: Pelin Pocan, Damla Kaya, Mecit Halil Öztop , Behiç Mert
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20093
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 794

0

794

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

JELATİN BAZLI YUMUŞAK ŞEKERLERİN KURUTMA KOŞULLARININ OPTİMİZASYONU
Yazarlar: Pelin Pocan, Damla Kaya, Mecit Halil Öztop , Behiç Mert
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20093
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 794

1

0

794

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.