BibTex RIS Kaynak Göster

Applicability of a New Analysis Method on the Detection of Oil Quantity in Dipping Solution for Process of the Raisin

Yıl 2005, Cilt: 42 Sayı: 3, 13 - 19, 01.09.2005

Öz

Kuru Üzüm Elde Edilmesinde Kullanılan Bandırma Eriyiğindeki Yağ Miktarının Tespiti İçin Yeni bir Analiz Yönteminin Kullanılabilirliği

Yıl 2005, Cilt: 42 Sayı: 3, 13 - 19, 01.09.2005

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Ahmet Altındişli Bu kişi benim

Burçak İşçi Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Eylül 2005
Gönderilme Tarihi 25 Kasım 2015
Yayımlandığı Sayı Yıl 2005 Cilt: 42 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Altındişli, A., & İşçi, B. (2005). Kuru Üzüm Elde Edilmesinde Kullanılan Bandırma Eriyiğindeki Yağ Miktarının Tespiti İçin Yeni bir Analiz Yönteminin Kullanılabilirliği. Journal of Agriculture Faculty of Ege University, 42(3), 13-19.

      27559           trdizin ile ilgili görsel sonucu                 27560                    Clarivate Analysis ile ilgili görsel sonucu            CABI logo                      NAL Catalog (AGRICOLA), ile ilgili görsel sonucu             EBSCO Information Services 

                                                       Creative Commons Lisansı This website is licensed under the Creative Commons Attribution 4.0 International License.