News
BibTex RIS Cite

Akdeniz Havzası ve Afrika Medeniyetleri Merkezi Haberler

Year 2020, Volume: 2 Issue: 1, 122 - 124, 30.06.2020
https://izlik.org/JA82XZ42NN

Abstract

2019’da UNESCO 40. Genel Konferansında benimsenen ve ilan edilen 24 Ocak “Dünya Afrika ve Afro-Kökenli Kültürü Günü” tanıtım etkinliği Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesinde gerçekleştirildi. Tanıtım etkinliği, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi (AHBVÜ) Akdeniz Havzası ve Afrika Medeniyetleri Uy-gulama ve Araştırma Merkezi (AKAF), AHBVÜ Edebiyat Fakültesi, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu ortaklığında ve Ankara’da bulunan Afrika Ülkesi Büyükelçilikleri ile ASHOM Afrika Sefireleri Derneği işbirliğinde hazırlandı. 23 Ocak 2020 tarihinde AHBVÜ Itri Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinli-ğe, T.C. Cumhurbaşkanlığı, T.C. Dışişleri Bakanlığı, UNESCO Türkiye Millî Komisyonu, AHBVÜ yöne-timi, akademisyenleri ve öğrencileri, Afrika Birliği (African Union) ve Ankara’da bulunan Afrika Büyü-kelçiliklerinin temsilcileri ile Afrikalı ve yabancı uyruklu AHBVÜ öğrencileri katıldı.

References

  • Akdeniz Havzası ve Afrika Medeniyetleri Dergisi 2/1, 2020.

Year 2020, Volume: 2 Issue: 1, 122 - 124, 30.06.2020
https://izlik.org/JA82XZ42NN

Abstract

References

  • Akdeniz Havzası ve Afrika Medeniyetleri Dergisi 2/1, 2020.
There are 1 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section News
Authors

Dilara Emiroğlu

Publication Date June 30, 2020
IZ https://izlik.org/JA82XZ42NN
Published in Issue Year 2020 Volume: 2 Issue: 1

Cite

APA Emiroğlu, D. (2020). Akdeniz Havzası ve Afrika Medeniyetleri Merkezi Haberler. Akdeniz Havzası Ve Afrika Medeniyetleri Dergisi, 2(1), 122-124. https://izlik.org/JA82XZ42NN

Our journal publishes academic studies covering a broad spectrum of topics related to the Mediterranean Basin and Africa, including history, culture, politics, economics, literature, sociology, and international relations. Academics, researchers, and specialists wishing to publish their original research in these fields are invited to submit their manuscripts.
The manuscript evaluation process is conducted under the principles of scientific research ethics and follows a blind peer review system. Articles submitted for publication must be prepared in accordance with the journal’s author guidelines.