BibTex RIS Cite

Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri ve Bölgesel Farklılıklar

Year 2009, Volume: 17 Issue: 2, 34 - 39, 23.03.2012

References

  • Anonim, 1995. Su Ürünleri ve Su Ürünleri Sanayii. VI. Beş Yıllık Kalkınma Planı, DPT, Ö.İ.K. Raporu, 2105, Ankara.
  • Aras, M.S., Bircan, R. ve Aras, N.M. 1997. Genel Su Ürünleri ve Balık Ü .retim Esasları. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ders Yayınları. Erzurum
  • Aydın, F., Köksal, G., Demir, N., Bekcan, S., Kırkağaç, M., Gözgözoğlu, E., Erbaş, S., Deniz, H.,Matlaş, Ö., Arpa, H., 2005. Su Ürünleri Yetiştiriciliği ve Politikalar. Ziraat Mühendisleri Odası Yayınları. Ankara
  • Demir, O. Ve Sönmez A.Y 2008. Türkiye Su Ürünleri Üretiminin Ek aonomik ve Yapısal Analizi. Alınteri Zirai Bilimler Dergisi. 14(B), s:39-45.
  • Işıklı, E. ve Abay, C. 1993. Destekleme Uygulamalarının Tarımsal Yapıy ma Etkisi. Tarım Haftası’93 Sempozyumu, Ankara. www. tuik.gov.tr
Year 2009, Volume: 17 Issue: 2, 34 - 39, 23.03.2012

References

  • Anonim, 1995. Su Ürünleri ve Su Ürünleri Sanayii. VI. Beş Yıllık Kalkınma Planı, DPT, Ö.İ.K. Raporu, 2105, Ankara.
  • Aras, M.S., Bircan, R. ve Aras, N.M. 1997. Genel Su Ürünleri ve Balık Ü .retim Esasları. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ders Yayınları. Erzurum
  • Aydın, F., Köksal, G., Demir, N., Bekcan, S., Kırkağaç, M., Gözgözoğlu, E., Erbaş, S., Deniz, H.,Matlaş, Ö., Arpa, H., 2005. Su Ürünleri Yetiştiriciliği ve Politikalar. Ziraat Mühendisleri Odası Yayınları. Ankara
  • Demir, O. Ve Sönmez A.Y 2008. Türkiye Su Ürünleri Üretiminin Ek aonomik ve Yapısal Analizi. Alınteri Zirai Bilimler Dergisi. 14(B), s:39-45.
  • Işıklı, E. ve Abay, C. 1993. Destekleme Uygulamalarının Tarımsal Yapıy ma Etkisi. Tarım Haftası’93 Sempozyumu, Ankara. www. tuik.gov.tr
There are 5 citations in total.

Details

Primary Language tr;en
Journal Section Research Articles
Authors

Adem Yavuz Sönmez This is me

Olcay Hisar This is me

Telat Yanık This is me

Publication Date March 23, 2012
Published in Issue Year 2009 Volume: 17 Issue: 2

Cite

APA Sönmez, A. Y., Hisar, O., & Yanık, T. (2012). Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri ve Bölgesel Farklılıklar. Alinteri Journal of Agriculture Science, 17(2), 34-39.
AMA Sönmez AY, Hisar O, Yanık T. Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri ve Bölgesel Farklılıklar. Alinteri Journal of Agriculture Science. March 2012;17(2):34-39.
Chicago Sönmez, Adem Yavuz, Olcay Hisar, and Telat Yanık. “Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri Ve Bölgesel Farklılıklar”. Alinteri Journal of Agriculture Science 17, no. 2 (March 2012): 34-39.
EndNote Sönmez AY, Hisar O, Yanık T (March 1, 2012) Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri ve Bölgesel Farklılıklar. Alinteri Journal of Agriculture Science 17 2 34–39.
IEEE A. Y. Sönmez, O. Hisar, and T. Yanık, “Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri ve Bölgesel Farklılıklar”, Alinteri Journal of Agriculture Science, vol. 17, no. 2, pp. 34–39, 2012.
ISNAD Sönmez, Adem Yavuz et al. “Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri Ve Bölgesel Farklılıklar”. Alinteri Journal of Agriculture Science 17/2 (March 2012), 34-39.
JAMA Sönmez AY, Hisar O, Yanık T. Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri ve Bölgesel Farklılıklar. Alinteri Journal of Agriculture Science. 2012;17:34–39.
MLA Sönmez, Adem Yavuz et al. “Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri Ve Bölgesel Farklılıklar”. Alinteri Journal of Agriculture Science, vol. 17, no. 2, 2012, pp. 34-39.
Vancouver Sönmez AY, Hisar O, Yanık T. Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri ve Bölgesel Farklılıklar. Alinteri Journal of Agriculture Science. 2012;17(2):34-9.