APA |
Yılmaz, O. A. C. K. R. (2002). EKMEKLİK (Triticum aestivum L. em. Thell) VE MAKARNALIK (T. durum Desf.) BUĞDAYDA SULAMA VE EKİM ZAMANININ VERİM VE VERİM ÖĞELERİNE ETKİSİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, 12(2). |
|
AMA |
Yılmaz OACKR. EKMEKLİK (Triticum aestivum L. em. Thell) VE MAKARNALIK (T. durum Desf.) BUĞDAYDA SULAMA VE EKİM ZAMANININ VERİM VE VERİM ÖĞELERİNE ETKİSİ. ANADOLU. December 2002;12(2). |
|
Chicago |
Yılmaz, Olcay Arabaci Cahit Konak Rıza. “EKMEKLİK (Triticum Aestivum L. Em. Thell) VE MAKARNALIK (T. Durum Desf.) BUĞDAYDA SULAMA VE EKİM ZAMANININ VERİM VE VERİM ÖĞELERİNE ETKİSİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 12, no. 2 (December 2002). |
|
EndNote |
Yılmaz OACKR (December 1, 2002) EKMEKLİK (Triticum aestivum L. em. Thell) VE MAKARNALIK (T. durum Desf.) BUĞDAYDA SULAMA VE EKİM ZAMANININ VERİM VE VERİM ÖĞELERİNE ETKİSİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 12 2 |
|
IEEE |
O. A. C. K. R. Yılmaz, “EKMEKLİK (Triticum aestivum L. em. Thell) VE MAKARNALIK (T. durum Desf.) BUĞDAYDA SULAMA VE EKİM ZAMANININ VERİM VE VERİM ÖĞELERİNE ETKİSİ”, ANADOLU, vol. 12, no. 2, 2002. |
|
ISNAD |
Yılmaz, Olcay Arabaci Cahit Konak Rıza. “EKMEKLİK (Triticum Aestivum L. Em. Thell) VE MAKARNALIK (T. Durum Desf.) BUĞDAYDA SULAMA VE EKİM ZAMANININ VERİM VE VERİM ÖĞELERİNE ETKİSİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 12/2 (December 2002). |
|
JAMA |
Yılmaz OACKR. EKMEKLİK (Triticum aestivum L. em. Thell) VE MAKARNALIK (T. durum Desf.) BUĞDAYDA SULAMA VE EKİM ZAMANININ VERİM VE VERİM ÖĞELERİNE ETKİSİ. ANADOLU. 2002;12. |
|
MLA |
Yılmaz, Olcay Arabaci Cahit Konak Rıza. “EKMEKLİK (Triticum Aestivum L. Em. Thell) VE MAKARNALIK (T. Durum Desf.) BUĞDAYDA SULAMA VE EKİM ZAMANININ VERİM VE VERİM ÖĞELERİNE ETKİSİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, vol. 12, no. 2, 2002. |
|
Vancouver |
Yılmaz OACKR. EKMEKLİK (Triticum aestivum L. em. Thell) VE MAKARNALIK (T. durum Desf.) BUĞDAYDA SULAMA VE EKİM ZAMANININ VERİM VE VERİM ÖĞELERİNE ETKİSİ. ANADOLU. 2002;12(2). |
|