Book Review
BibTex RIS Cite

Ortadoğu Mutfak Kültürleri

Year 2023, Volume: 34 Issue: 1, 141 - 143, 30.04.2023

Abstract

Geçen sayıda başladığımız kitap tanıtımı yazılarına bu sayıda orijinal başlığı “Culinary Cultures of the Middle East” olan, Türkçeye “Ortadoğu Mutfak Kültürleri” başlığı ile çevrilen kitap ile devam ediyoruz. Sonraki yıllarda “A Taste of Thyme: Culinary Cultures of the Middle East” başlığı altında tekrar yayımlanmış olsa da, çevri, kitabın ilk baskısı üzerinden yapılmış. Kitap, 1992 yılında Londra Üniversitesi Doğu ve Afrika Araştırmaları Okulu’nun (School of Oriental and African Studies) bünyesindeki Yakın ve Orta Doğu Araştırmaları Merkezi (Center for Near and Middle East Studies) tarafından düzenlenen konferansta sunulan bildirilerin gözden geçirilmiş hallerine yer veriyor.

Culinary Cultures of the Middle East

Year 2023, Volume: 34 Issue: 1, 141 - 143, 30.04.2023

Abstract

We continue with the book introduction articles that we started in the last issue, with the original title of “Culinary Cultures of the Middle East”, translated into Turkish with the title of “Ortadoğu Mutfak Kültürleri”. Although the book was republished under the title “A Taste of Thyme: Culinary Cultures of the Middle East” in the following years, the translation was made on the first edition of the book. The book includes revised versions of the papers presented at the conference organized by the Center for Near and Middle East Studies at the University of London School of Oriental and African Studies in 1992.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Subjects Tourism (Other)
Journal Section Book Review
Authors

Nazmi Kozak 0000-0002-0859-8874

Publication Date April 30, 2023
Published in Issue Year 2023 Volume: 34 Issue: 1

Cite

APA Kozak, N. (2023). Ortadoğu Mutfak Kültürleri. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 34(1), 141-143. https://doi.org/10.17123/atad.1276945
AMA Kozak N. Ortadoğu Mutfak Kültürleri. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. April 2023;34(1):141-143. doi:10.17123/atad.1276945
Chicago Kozak, Nazmi. “Ortadoğu Mutfak Kültürleri”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 34, no. 1 (April 2023): 141-43. https://doi.org/10.17123/atad.1276945.
EndNote Kozak N (April 1, 2023) Ortadoğu Mutfak Kültürleri. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 34 1 141–143.
IEEE N. Kozak, “Ortadoğu Mutfak Kültürleri”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 34, no. 1, pp. 141–143, 2023, doi: 10.17123/atad.1276945.
ISNAD Kozak, Nazmi. “Ortadoğu Mutfak Kültürleri”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 34/1 (April 2023), 141-143. https://doi.org/10.17123/atad.1276945.
JAMA Kozak N. Ortadoğu Mutfak Kültürleri. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2023;34:141–143.
MLA Kozak, Nazmi. “Ortadoğu Mutfak Kültürleri”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 34, no. 1, 2023, pp. 141-3, doi:10.17123/atad.1276945.
Vancouver Kozak N. Ortadoğu Mutfak Kültürleri. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2023;34(1):141-3.