BibTex RIS Cite

THE EFFECT OF FREEZING ON pH OF FRUIT JUICE

Year 1995, Volume: 1995 Issue: 2, - , 01.02.1995

DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH'SI ÜZERİNE ETKİSİ

Year 1995, Volume: 1995 Issue: 2, - , 01.02.1995
There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Dt.nurdan Gündoğdu This is me

Prof.dr.zuhal Kırzıoğlu This is me

Dr.melek Çerçi This is me

Publication Date February 1, 1995
Published in Issue Year 1995 Volume: 1995 Issue: 2

Cite

APA Gündoğdu, D., Kırzıoğlu, P., & Çerçi, D. (1995). DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH'SI ÜZERİNE ETKİSİ. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, 1995(2).
AMA Gündoğdu D, Kırzıoğlu P, Çerçi D. DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH'SI ÜZERİNE ETKİSİ. Ata Diş Hek Fak Derg. February 1995;1995(2).
Chicago Gündoğdu, Dt.nurdan, Prof.dr.zuhal Kırzıoğlu, and Dr.melek Çerçi. “DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH&Apos;SI ÜZERİNE ETKİSİ”. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 1995, no. 2 (February 1995).
EndNote Gündoğdu D, Kırzıoğlu P, Çerçi D (February 1, 1995) DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH'SI ÜZERİNE ETKİSİ. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 1995 2
IEEE D. Gündoğdu, P. Kırzıoğlu, and D. Çerçi, “DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH'SI ÜZERİNE ETKİSİ”, Ata Diş Hek Fak Derg, vol. 1995, no. 2, 1995.
ISNAD Gündoğdu, Dt.nurdan et al. “DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH&Apos;SI ÜZERİNE ETKİSİ”. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 1995/2 (February 1995).
JAMA Gündoğdu D, Kırzıoğlu P, Çerçi D. DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH'SI ÜZERİNE ETKİSİ. Ata Diş Hek Fak Derg. 1995;1995.
MLA Gündoğdu, Dt.nurdan et al. “DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH&Apos;SI ÜZERİNE ETKİSİ”. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, vol. 1995, no. 2, 1995.
Vancouver Gündoğdu D, Kırzıoğlu P, Çerçi D. DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH'SI ÜZERİNE ETKİSİ. Ata Diş Hek Fak Derg. 1995;1995(2).

Bu eser Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. Tıklayınız.